Puklo je: Milan kaznio Bakajoka i vraća ga Čelsiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.19. | 14:25

Uzavrele strasti u Milanelu

Ogromna se prašina podigla u Italiji zbog Tjemuea Bakajoka poslednjih sedmica, a kulminacija cele priče je da ga je Milan novčano kaznio i šalje ga nazad u Čelsi na kraju sezone!

Jedna od glavnih vesti ovog dana na Čizmi je odluka uprave Milana da Bakajoku oduzme 90.000 evra od plate i da definitivno ne iskoristi opciju otkupa od Čelsija, uprkos tome što je u poslednja tri-četiri meseca bio jedan od najboljih igrača Rosonera. Razlog je Bakajokovo jednočasovno kašnjenje na trening u sredu, a ljudi iz kluba navodno nisu poverovali u njegovu priču da mu je nestalo gorivo na putu do trening centra, zbog čega je momentalno otpisan. Tamošnji mediji tvrde da je Bakajoko nesrećan što klub nije zauzeo oštar stav i osudio rasističke napade na njega, iako je pre toga sam napravio skandal tako što je zajedno sa Frankom Kesijem paradirao držeći u rukama dres Frančeska Aćerbija posle trijumfa protiv Lacija prošlog meseca. Bakajoko i Kesi su se javno izvinili zbog nepoštovanja protivnika, ali je ubrzo sam postao meta huligana koji su ga prozivali sa tribina.

Izabrane vesti

Navodno, Milanova odluka da pošalje Bakajoka u Čelsi biće nepromenjena čak i ako se klub bude plasirao u Ligu šampiona naredne sezone.

Bakajoko je loše počeo sezonu u Milanu i bio nadomak preranog odlaska sa San Sira, ali je od kraja prošle godine podigao nivo i postao jedan od neizostavnih šrafova u timu Đenara Gatuza. Ali, sa padom forme kompletnog tima u poslednje vreme i Francuz je upao u centar pažnje mahom zbog stvari koje nemaju mnogo veze sa fudbalom.

Foto: Shutterstock


tagovi

Tjemue BakajokoLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara