D’Aversin trenutak ludila
D’Aversin trenutak ludila

Radi ga na mafiju: Leče otpustio D’Aversu nakon što je glavom udario protivničkog napadača?

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 10:57

Očekivana odluka italijanskog prvoligaša

Samo bod iz pet kola. I samo bod iznad timova u zoni ispadanja. Razumljiva je nervoza u taboru Lečea posle poraza od Verone. Ali Roberto D’Aversa je ipak prešao granicu ponašanja koje može da se opravda. I zato je od danas – bivši.

D’Aversa je naime posle meča prišao Veroninom napadaču Tomi Anriju i udario ga glavom?! Čime je to Anri toliko iznervirao suparničkog trenera nije baš najjasnije, posebno uzimajući u obzir da je u igru ušao tek u 86. minutu.

Izabrane vesti

S tim da ovo nije prvi put da D’Aversa izlazi iz sportskih okvira. On je još u sezoni 2004/2005, dok je igrao za Sijenu, suspendovan na šest meseci zato što je proglašen krivim za nameštanje utakmica. Tu je ljagu nekako oprao, ne znamo kako će i ovu novu.

Uprava Lečea nije imala mnogo izbora. Niti ima rezultate, niti može da brani ovakav postupak šefa, a kako je sama navela veliko je pitanje i u kakvom je on psihološkom stanju posle ovakvog pomračenja. Na 10 kola pre kraja sezone, niko ne voli da u svlačionici ima lika koji je spreman i da udari.

Sad se traži novi šef. Pominju se dvojica. Leonardo Sempliči, koji je bio trener mladog tima Fjorentine kada je Lečeov direktor Pantaleo Korvino radio u Toskani. I Luka Goti, asistent iz vremena kada je Korvino radio u Bolonji.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara