Radnički i Čukarički bez strepnje čekaju žreb

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 09:17

Nišlije i Brđani favoriti koga god da dobiju za rivale

Milosrdna je bila UEFA prema Radničkom i Čukaričkom prilikom podele grupa uoči žreba. Kako god da sreća odluči danas na izvlačenju u Nionu (15.30), dva srpska predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope neće dobiti rivala od kojeg bi morali da strepe.

Radnički i Čukarički su nosioci, samim tim su favoriti u dvomeču prvog kola, ko god im budu protivnici. Ipak, u žrebu za drugo kolo, koji će biti održan u sredu, biće u grupi nepovlašćenih ekipa i tu će ih već čekati daleko ozbiljniji rivali.

Izabrane vesti

Nišlije će na današnjem žrebu biti u grupi 2. Njihovi potencijalni protivnici su Flora (Estonija), Torpedo (Gruzija), OFK Titograd (Crna Gora), Gzira (Malta) i pobednik duela Santa Hulija (Andora) – Evropa (Gibraltar).
Odgovaralo bi nam da opet putujemo na Maltu. Ostali rivali nisu za potcenjivanje. Voleo bih da izbegnemo ekipe iz bivšeg Sovjetskog saveza, jer su njima prvenstva u toku, uigraniji su i spremniji od nas“, rekao je Marko Jovanović, direktor Radničkog, uoči žreba.

Čukarički je na izvlačenju u grupi 3, a njegovi mogući rivali su Milsami (Moldavija), Mura (Slovenija), Debrecin (Mađarska), Banants (Jermenija) i Ženes Eš (Luksemburg).
Voleo bih da nam prvi rival bude neka od ekipa iz okruženja, bilo bi dobro da izbegnemo duga putovanja“, želja je Marka Docica, veziste Čukaričkog.

Kada je žreb za drugo kolo u pitanju, biće održan u sredu, a pre nego što ponovo UEFA napravi podgrupe, potencijalni rivali i Radničkom i Čukaričkom su Roma, Gent, Legija, Ajntraht, Espanjol, Vulvsi, Videoton, AZ Almar, Utreht, Gabala...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara