Radonjić blista: Ovo je Radonja koji se podigao na drugi nivo! Drugi gol? Ono se ne viđa često!

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.07.18. | 14:16

„Pokazali smo kako treba da se igra za klub kao što je Crvena zvezda“, kaže miljenik Zvezdine publike

Nemanja Radonjić je rafalnu paljbu ovog leta započeo znatno ranije nego prošle sezone, što će predtavljati dodatni podstrek za predstojeće mečeve koji će odlučivati o plasmanu u neki od dva evropska klupska takmičenja.

Miljenik Zvezdine publike dva puta je tresao mrežu Suduve u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od čega je drugi bio za TV špice.
"Ogromnu radost osetio sam kada sam uspeo da iskoritim gužvu u protivničkom šesnaestercu i da savladam golmana Suduve. Video sam da sam ostao jedan na jedan sa Karduom, ostao sam smiren i uputio udarac koji nam je doneo mirniji nastavak meča. Moj drugi gol na utakmici ne znam kako bih opisao, osim da mislim da je to nešto što se ne viđa često. Retko kada se desi. Dobro sam primio loptu, prošao pored nekoliko protivničkih igrača i uputio snažan šut sa distance. Čestitao bih Ebisiliu na prvencu, njegov gol je preslikana akcija koju smo uvežbavali na treningu, sve nas raduje kada vidimo da rezultate onog što vežbamo", rekao je Radonjić.

Izabrane vesti

Brzonogom fudbaleru crveno-belih motivacija raste iz meča u meč.
"Mnogo mi znače golovi za samopouzdanje. Bio sam na Svetskom prvenstvu, stekao novo iskustvo, dobro sam trenirao u klubu i ovo je došlo kao neka potvrda kvaliteta. Sada sam prešao na novi nivo, ovo je novi Radonja koji se podigao na drugi nivo. Nastaviću vredno da raidim kako bih i to prevazišao i kako bih bio još bolji. Juče su mi mnogo pomogli naši navijači sa tribina, osećala se neverovatna energija od samog starta i hvala im na tome".

Radonjić se osvnuo na učinak svoje ekipe u prvoj utakmici sa Suduvom.
"Pokazali smo kako treba da se igra za klub kao što je Crvena zvezda. Odlično smo upoznali protivnika pre meča, nismo ih potcenili, već smo ih odlično analizirali i potpuno spremni ušli u utakmicu. Suduva igra u formaciji atipičnoj za naša dosadašnja iskustva, imaju dvojicu napadača koje smo uspešno zaustavili. Prekidi su im najjači adut i mnogo pažnje smo obratili na to kako da im ne dozvolimo da iskorite svoje najjače oružje. Mnogi su nas videli kao favorite, ali ne smemo da zaboravimo da je ekipa Suduve izbacila favorizovani Apoel. Mislim da sada već ulazimo u takmičarsku formu i iz utakmice u utakmicu ćemo biti sve bolji i donosićemo sve više radosti našim navijačima".

Zvezdin krilni napdač očekuje nastavak uspešne serije svoje ekipe i u revanšu u Litvaniji.
"Sada nam je svima u glvama duel sa niškim Radničkim, moramo i u prvenstvu da beležimo podjednako dobre rezultate kao u Evropi. Ipak, ne mogu da kažem da niko ne razmišlja o revanšu. Očekujem sličnu utakmicu u Litvaniji, s tim što verujem da će se protivnik više otvoriti, jer sada nemaju šta da izgube. Siguran sam da ćemo mi to iskoristiti i nadam se da će biti još dosta lepih golova", poručio je Radonjić.

Foto: Action images


tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara