Radonjić će biti starter bar na jednom meču - kvota 4,00; Milenković se odmara jednu utakmicu - 2,29; Tadić ne daje gol u grupi - 2,50; Sergej ga daje - 1,85

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.06.18. | 09:59

Više od 50 novih igara vezanih za Orlove...

Od danas već odbrojavamo sate... A kladionica MOZZART nastavlja s izbacivanjem novih specijala vezanih za Mundijal. Za danas je rezervisan jedan vezan isključivo za reprezentaciju Srbije. Preko 50 dodatnih igara koje se tiču samo Orlova. 

Nema sumnje da će vam uz ove nove igre i praćenje utakmica našeg državnog tima mnogo, mnogo uzbudljivije, zato dobro promislite, pa ideje na tikete. Čitava ponuda biće aktuelna do početka našeg prvog meča na turniru protiv Kostarike (nedelja, 14.00).  

Izabrane vesti

A šta to sve možete da odigrate vezano za Orlove?

MOZZART KVOTE
Specijal Srbija

Mnogo toga. Pomenimo samo neke od igara. Za one prave poznavaoce situacije u nacionalnom timu, ili za one koji "mogu da uđu u Krstajićevu glavu", zanimljiva pitanja. Recimo, da li će Branislav Ivanović biti starter na sve tri utakmice? Ako odigrate NE, možete lepo da se oparite, kvota je 3,20. Ne zaboravite da može da se dogoditi da ne bude sve do volje selektora. Tu su i kartoni, povrede... Daleko bilo, je l' tako...

Nikola Milenković bio je starter u generalnoj probi protiv Bolivije. Mnogi ga očekuju kao prvog štopera našeg tima, uz Duška Tošića. Ako i vi tako mislite, pa se i dogodi, moći ćete to da naplatite - kvota je 1,55 da će mladi defanzivac Fjorentine početi sva tri meča u grupi. Hoće li šansu bar na jednoj utakmici od starta dobiti Luka Jović ili Nemanja Radonjić? Da li možda Rukavina? Da li bi Kostić mogao bar jednom da bude izostavljen iz prvog tima?

MOZZART ima kvote za sve ove dileme.

Tu je još mnogo zanimljivih igara. Možete da gađate koliko ćemo golova postići, koliko će koji igrač pojedinačno biti efikasan, da li ćemo i koliko bodova uzeti u grupnoj fazi.

SVE KVOTE IZ OVOG SPECIJALA POTRAŽITE OVDE


tagovi

Rusija2018sportsko klađenjebet analizaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara