Radost na Marakani: Donald od sutra ponovo trenira!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 17:19

Holanđanin bi kao i Krstičić trebalo da bude spreman za večiti derbi

Bio je 13.mart. Sa Marakane je stigla neprijatna vest da je kapitenu Crvene zvezde pozlilo i da je zbog srčanih problema propustio duel sa Napretkom! Usledio je period ispitivanja, zatim snimanje srca magnetnom rezonancom kako bi se na više adresa utvrdilo da visoki Holanđanin može nesmetano da nastavi da igra fudbal.

Kako je vreme prolazilo bilo je sve više optimističkih tonova. A danas iz Ljutice Bogdana stiže još jedna informacija: posle tri sedmice pauze Mičel Donald će se sutra priključiti klupskim drugovima i početi sa treninzima. Teško je očekivati da visoki vezista bude u konkurenciji za duel protiv Zemuna (četvrtak 17 časova), ali mogao bi da bude jedan od aduta Vladan Milojevića u plej-ofu, posebno u večitom derbiju koji je na programu 14.aprila.

Izabrane vesti

Imaće dovoljno vremena Zvezdin šef stručnog štaba da popuni kadar pred možda i ključnu utakmicu u šampionskoj trci. Pored Donalda oporavio se i Nenad Krstičić. On je zadobio povredu stopala tokom prvenstvenog duela sa Mačvom. Prve prognoze nisu bile obećavajuće. Tačnije, bile su sumorne za navijače i stručni štab Crvene zvezde. Sumnjalo se na prelom metatarzalne kosti.

Međutim, Krstičić je već prošle sedmice počeo da trčkara, a danas je nesmetano radio. Očekuje se da se vrlo brzo na teren vrati i Vujadin Savić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Mičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara