Komentari na vest

Rafal Zvezdinih reprezentativaca: Kangvin lob za bod Zambije (VIDEO)

?

??

pre 4 meseca

Zvezda bi halanda upropastila
B

Brankoni84

pre 4 meseca

Terza trlja ruke.😘😘😘
P

Pdk

pre 4 meseca

Ovo ako dooobro ne naplati (za sve igrace) Zvezda, Terza neka pakuje kofere. Nece ga spasti ni onaj koji ga je doveo da Zvezda ne propadne tad.

Ivica Gasic

pre 4 meseca

Svi oni dosta bolje igraju svuda drugde sem kod nas, ebga.. Ne znam do čega je to. Da li im je potrebno jako puno vremena za privikavanje ovde, šta li već, ne znam. Uglavnom, vidimo konstantno da su to sve dobri, vrhunski igrači ali koji se kod nas nisu uspeli proslaviti ni malo.
Z

Zvezdasnbgd

pre 4 meseca

Nemoguće je igrati druže kad je previše igrača plus je Bahar svaku utakmicu menjao postavu. Tako se ni Mesi ne bi istakao.
h

halo

pre 4 meseca

Hvala Bogu u Zvezdi klupiran.
M

MarkoD.

pre 4 meseca

A realno, zar Zvezda (ili Partizan, svejedno) ne bi mogli da dobiju Kangvinu reprezentaciju? Uz svo poštovanje lepoti CANa, ipak je evropski fudbal drugi nivo, makar to bili i naši veciti.
m

milo123

pre 4 meseca

bukvalno smesne ekipe, divlji fudbal, sudjenje katastrofa. realno ovde je mozda golman mogao da dobije i crveni karton. uleteo je coveku u meso doslovce sa sve 4.
4

4S

pre 4 meseca

Svaka cast majstore!
K

Komsija

pre 4 meseca

Bice ponuda, prodajite ih sve odmah. Da se zakrpe finansijske rupe, a mogu ih dobro zameniti nasi mladji momci.
P

Pero12

pre 4 meseca

Kangva je uvek bio dobar , samo sto ga nisu koristili valjano , eto potvrde kako on resava sporne situacije a takvih je u Zvezdi resio bar 10
m

milo123

pre 4 meseca

@pero: realno nikad nije bio totalno dobar. nit smrdi nit mirise. Ima staminu da trci 2 utakmice ako treba, ali sa druge strane je preslab u duel igri, ko petlic, igrac manje. Ne moze se reci da mu Zvezda nije davala sansu. Doveden je da bude nosilac, a osim one prve utakmice sa Pjunikom - sve ostalo je tanko bilo. Po meni ga je trebalo prodati jos pre ako je postojala ta ponuda uopste.