Rajković na meti Fjorentine

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.06.18. | 10:28

Brojni italijanski mediji izveštavaju o ovom interesovanju

Bruje italijanski mediji - Predrag Rajković je meta Fjorentine! Kako se navodi, Viola bi mogla da angažuje našeg reprezentativnog čuvara mreže za oko 5.000.000 evra.

Imala je Fjorentina dosta uspeha sa srpskim fudbalerima u istoriji, a poslednji je primer Nikole Milenkovića koji je zaludeo mnoge evropske klubove, između ostalog i Atletiko Madrid. Zato i ne čudi interesovanje za Rajkovića. Pogotovo zato što Fjorentina muči muku sa golmanima. Marko Sportijelo se vratio u Atalantu sa pozajmice, a glavni favoriti za prvog golmana su "izdali" - Antonio Mirante se dogovorio sa Romom, a Skorupski sa Bolonjom...

Izabrane vesti

Violi baš treba golman, Rajković je pik! Viola se interesuje i za golmana Kaljarija Alesija Kranja, ali i golmana reprezntacije Švajcarske Jana Zomera.

Odranije je poznato da bi Makabi prodao Rajkovića ukoliko dobije dovoljno dobru ponudu jer mu je potreban novac. Makabi je još jedan u nizu klubova širom Evrope koji čekaju da postignu sporazuma sa UEFA oko finansijskog fer-pleja. Pa su rešili da se odreknu svog najskupljeg prvotimca.

Makabi traži 7.000.000, Italijani se nadaju da će ga kupiti za oko 5.000.000, a pored Fjorentine pominjalo se da se za njega interesuje Votford. Ranije i Arsenal.

Rajković je ponikao u Jagodini odakle je 2013. godine postao fudbaler Zvezde. Tu se zadržao do 2015. godine kada je prešao u Makabi gde je do danas.

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a večeras ćemo ga verovatno videti na klupi protiv Švajcarske jer će prvi golman biti Vladimir Stojković.

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018Predrag RajkovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara