Rajska štikla Boatenga i dum-dum Jović! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.04.18. | 16:52

Treći gol u poslednje tri utakmice

Decembar 1997. godine. Mesec u kojem je rođen Luka Jović. Nema ih mnogo 20-godišnji špiceva koji tako jako “cepaju“ u ligama petice. A mladi srpski golgeter tek je ušao u seriju. U Bremenu tri na poslednje tri utakmice za Ajntraht. Večeru da plati Kevinu Princu Boatengu. Kakva je to štikla bila. Savršenstvo. Verderove štopere je iznenadio. Jovića nije. Vrlo važno za napadača. Da čita igru.

Volej i izjednačenje. I nastavak golgeterske serije. Znamo svi - špicevi žive od golova. A Jović trenutno živi najbolje dane karijere. Samo mora da zna, tek je počeo. Nastavi li ovako, ko zna gde je kraj.

Izabrane vesti

Nažalost po klub iz Frankfurta, samo tri minuta kasnije Jović nije uspeo da u situaciji jedan na jedan sa Jiržijem Pavlenkom postigne i drugi gol za Ajntraht, da bi u samom finišu meča velika greška golmana gostujućeg tima Lukaša Hradeckog donela Verderu konačnih 2:1.

Uz još jedno podsećanje. Jović je sa ovih 90 minuta danas za Ajntraht u Bundesligi odigrao sve skupa 655. Što će reći da u proseku pogađa na svakih 93,5 minuta. Samo je Robert Levandovski u Bajernu efektniji, a činjenica je i da njemu saigrači spreme mnogo više šansi nego što Jović dobije. Daleko od toga da ga poredimo sa slavnim Poljakom, ali na pravom je putu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara