Rakitić: Krstajić mi je više od brata! Novaku kapa dole, slavićemo sa njim na Vimbldonu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 18:35

Hrvatski fudbaler u predvečerje finala Mundijala govorio o odnosu sa kolegama iz Srbije

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sprema za finalni meč Svetskog prvenstva protiv Francuske, a jedan od najboljih fudbalera te selekcije Ivan Rakitić razgovarao je sa novinarima o mnogim temama, a jedna od njih bio je i odnos sa sadašnjim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem.

Naime, njih dvojica su u periodu od 2007. do 2009. godine igrali u nemačkom Šalkeu.
"Čuli smo se, najviše sa njim od svih koji nisu deo hrvatske reprezentacije. Za mene je jedan od najbližih prijatelja. Više mi je od brata. Pratim ga, volim ga kao deo porodice. Želim mu puno sreće i da ovaj prvi korak koji su napravili bude podsticaj za dalji uspeh", rekao je Rakitić na konferenciji za novinare.

Izabrane vesti

Rakitić je prokomentarisao i odnos sa Novakom Đokovićem, koji je posle ispadanja Srbije sa Mundijala rekao da navija za Hrvatsku.
"Noletu, pre svega, kapa do poda. Na Vimbldonu ja navijam za njega. Voleo bih da i on dođe do finala da i on osvoji u nedelju. Za mene je Nole fantastičan i veliki sportista, a još veći kao čovek. Imali smo lep susret u Majamiju, velika je osoba, želim mu svu sreću. Ako će da slavi na Vimbldonu, slavićemo i mi uz njega".

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018Mladen KrstajićNovak ĐokovićVimbldonHrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara