Ramos: A sada da ih dokrajičimo!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 23:12

Kapiten Reala upozorava da Madriđanima i u revanšu predstoji težak posao

Real Madrid je ponovo slavio u Minhenu i otvorio vrata plasmana u finale Lige šampiona. Kraljevski klub je posle preokreta pobedio sa 2:1, ali kapiten Serhio Ramos pokušao je da u korenu saseče bilo kakvu vrstu euforije koja bi mogla da se pojavi u ekipi, ali  i među navijačima.
“Znali smo šta nas čeka. Bio je ovo sjajan meč na velelepnom stadionu. Dali smo dva gola i uspeli smo da povežemo redove. Možda su neki očekivali da pobedimo sa 3:0, ali Bajern je veliki rival. Sada moramo da ih dokrajičimo na našem stadionu. Ništa još nismo postigli. Moramo da ponovimo ovakvu partiju i u Madridu”, rekao je Ramos posle meča, a prenosi As.

Iako je Bajern pokušavao da se vrati u meč, Real je u drugom poluvremenu apsolutno kontrolisao dešavanja na terenu.
“Kada sagledamo sve okolnosti, bilo je za očekivati da nas pritisnu i odigraju jako do samog kraja. U nastavku utakmice smo, međutim, uspeli da ‘ubijemo’ utakmicu”, objasnio je Ramos.

Izabrane vesti

U drugom poluvremenu Real je ostao bez povređenog Danija Karvahala.
“Moramo da budemo spremni da nadomestimo bilo čiji izostanak. Posle povrede Karvahala morali smo da promenimo postavku i moram da istaknem partiju Lukasa Vaskeza koji je stvarno ostavio srce na terenu”, zaključio je kapiten Reala.

Foto: Action images


tagovi

Serhio Ramos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara