Rašfordu za jubilej duplo veća plata

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.01.19. | 18:49

Mančester časti...

Sa Ole Gunarom Solskjerom došao je preporod na Old Traford. Šest utakmica od odlaska Žozea Murinja i svih šest pobeda u kojima je Markus Rašford (21) pokazao sav svoj raskošni talenat. Mladi napadač rešio je derbi protiv Totenhema na Vembliju pre nekoliko dana, a na prethodnih devet utakmica zabeležio je učinak od šest pogodaka i tri asistencije. 

Predstojećeg vikenda Junajted dočekuje Brajton. Ukoliko se nađe u startoj postavi Rašford će ubeležiti svoj 150. meč u dresu Đavola. Kako javljaju mediji na Ostrvu za taj jubilej čelnici Mančestera planiraju da ga nagrade novim ugovorom. Prethodnih meseci spekulisalo se kako Real ima na radaru reprezentativca Engleska, a pošto Rašfordu ugovor ističe kroz 18 meseci Junajted želi da se osigura. Pogotovo nakon poslednjih sjajnih partija ovog 21-godišnjaka. 

Izabrane vesti

Miror piše da će Markus Rašford na potpis dobiti duplo veću cifru od one koju trenutno zarađuje. Umesto 75.000 funti nedeljno - 150.000! Mančester ima opciju da samoinicijativno produži ugovor na još godinu dana, ali plan je da se mladi napadač veže na duže staze i u budućnosti bude vođa navale slavnog kluba. 

Rašford je već dugo na velikoj sceni, pune tri godine igra za prvi tim, međutim malo ko bi mogao i da pretpostavi da ima bolje brojke od mnogih zvezda Premijer lige. Recimo, u njegovim godinama Hari Kejn je imao 25 pogodaka na svom kontu za Totenhem. Rašford je dao čak 40 za Junajted?! U Premijeršipu Kejn je sa 21 godinom imao svega 18 nastupa. Rašford ih je sakupio 97.

Slične brojke Markus Rašford ima i u poređenju sa Sterlingom, te Marsijalom. Uspšeni od njega u tom dobu bio je samo Ramelu Lukaku...

Foto: Reuters


tagovi

Markus RašfordZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara