Raspad sistema: Omladinci pregaženi u Ploeštiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 21:31

Težak poraz izabranika Miloša Velebita od domaćina - 4:0

Omladinska selekcija Srbije doživela je katastrofalan poraz na startu kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo u Finskoj. Izabranicima Miloša Velebita fudbalsku lekciju očitali su vršnjaci domaćina Rumunije, koji su sada veliki favoriti za plasman na završni turnir, s obzirom da tamo odlazi samo pobednik grupe - 4:0 (2:0).

Kod svakog od četiri postignuta gola srpska odbrana je izigrana na neverovatno lagan način. Rumuni su izuzetno kombinovali, daleko bolje su se snašli na prilično zaleđenom terenu, dok su Orlićima noge delovale potpuno vezano.

Izabrane vesti

Igrač utakmice bio je dvostruki strelac Aleksandru Macan, koji je u 61. minutu kod postavljanja konačnog rezultata ozbiljno posramio srpsku odbranu, predriblavši čak trojicu protivničkih igrača. Fudbaler Vitorula imao je veliku podršku ostalih igrača iz navale domaćina. Mrežu Vladana Dekića večeras su tresli i Olimpiju Morutan, odnosno Tudor Baluca.

Srpskim fudbalerima ništa nije polazilo za nogom, a priliku da poprave utisak imaće za tri dana protiv Ukrajine (13.30), koja je danas odigrala bez golova sa Švedskom. Orlovi će na megdan Šveđanima 27. marta od 18 časova.

Srbija je nastupila u sastavu: DekićVeličković, Veselinović, Bošnjak, TerzićNikolić, Kojić, Petrović, S. JovanovićJoveljić, Stuparević. Igrali su još Stanojev, Maksimović i Đorđe Jovanović.

GRUPA 4, 1. kolo:

Švedska - Ukrajina 0:0

Rumunija - Srbija 4:0 (2:0)


tagovi

Miloš Velebit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara