Raspad sistema u balkanskoj legiji stranaca

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 14:39

Sudar bosanskih trenera u švajcarskoj drugoj ligi

Sezona tuge u predgrađu Ciriha... Ne nazire se svetlo na kraju tunela u taboru balkanske legije stranaca u Volenu. Ekipa na čijoj klupi sedi bosanski trener Ranko Jakovljević i u čijim redovima ima gotovo jednak broj igrača sa ovih prostora - četiri Srbina (golman Aleksandar Cvetojević, defanzivac Dragiša Gudelj, brat daleko poznatijeg Nemanje, vezista Kristian Kuzmanović i napadač Igor Tadić), dva Makedonca (Muhamed Seferi i Luzim Aliu), dva Albanca (Flamur Tahiraj i Taulant Seferi) i po jedan Hrvat (Marko Bicvić) i Bosanac (Sead Hajrović) poslednju pobedu je ostvarila tek krajem septembra prošle godine!

Iako će teško stići Ksamaks na prvoj poziciji i posle pet godina ponovo biti član elitnog ranga, Servet sa ulogom velikog favorita putuje na sever Švajcarske, pošto je, izuzimajući nedavni remi, savladao Volen na osam prethodnih mečeva, od čega je na sedam postigao najmanje dva gola. Na prvom ovosezonskom, tim Meha Kodra, bivšeg člana Veleža, Barselone, Sosijedada, Tenerifa, Alavesa i Makabija iz Tel Aviva, spakovao je momcima u plavoj opremi pet komada.

Izabrane vesti

S obzirom da je Volen jedan od najgorih napada u ligi, odnosno ubedljivo najgora odbrana, a da je Servet drugi najefikasniji, odmah iza ofanzivno neprikosnovenog Ksamaksa, te da ima daleko najtvđu odbranu sve osim rutinske dvojke bilo bi veliko iznenađenje.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeservetMeho Kodro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara