Komentari na vest

Raspored do kraja godine i koliko dugo Vila može ovako da gura...

S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Izgubilo bi se na smislu teksta, ali bi se dobilo na realnosti, da je popis nekih od slavnih godina Aston Vile premešten sa kraja na početak. Ne radi se samo o tome da je to pomenutom klubu poslednji put uspelo pre skoro pola veka, nego i o iskustvu koje imamo sa njihovim visokim pozicioniranjima tokom jesenjeg dela šampionata, a poslednje decenije prošlog veka. Laste ne posećuju "birmingemsku bandu".
J

Jaffa keks

pre 6 meseci

Arsenal nece osvojiti titulu. To kazem kao navijac Arsenal. Zasto? Ekipa ne moze citave godine igrati perfektan fudbal, ne moze stalno da nadigraju drugu ekipu. Nekad jedna, nekad druga ekipa ce imati vise srece iako je nezasluzuju. Poenta, treba i imati malo srece da u teskim situacijama izvuces pozivitivan rezultat. Sve je to deo fudbala. Ono sto jeste problem sto su sve ekipe, kada su osvajela trofeje imale sudije makar malo na njihovoj strani. Neki manji, neki vise, ali retko da bude izrazito protiv njih. Kao sto rekoh, u teskim sitaucijama, treba ti nesto malo da te pogura, ali u slucaju Arsenala da te zestoko odgura kad ne treba. Evo, dve utakmice zaredom Arsenal ostecen za penal. Problem je. sitaucija nad Zezusom juce. Sledecom prilikom ce se svirati ovo protiv Arsenala 1/1. Ruka Havertca moze da se razmatra, ali sto najvise bode oci jeste da je sudija "video" ruku na terenu. Covek je bio na 25m od gola, sa igracima ispred sebe, vidi se na snimku. Pitanje da li bila ova odluka, da na terenu nije receno ruka. Teska utakmica, gde ne treba da sve ide protiv tebe i nazalost desilo se suprotno. Sudije opet, kada su imale priliku, presudile izrazito na stetu Arsenala. Zato Arsenal nikad nece osvojiti titulu...
S

Skafiskafnjak

pre 6 meseci

Glupo je prije marta uopste i pricati o tituli. Jedino sta se nadam da ce biti zanimljivo prvenstvo. Dovoljno je reci da Siti vec godinama zadnji dio sezone odigra tako da uzme 90-100% bodova u zadnjih 10-ak kola i da se svrstaju u glavnog favorita. Iako za njih navijam, moram priznati da od ove 4 ekipe Liverpul najocajnije igra, ali se nadam da ce oni tek uhvatiti formu, pogotovu napadaci koji su zadnjih par kola nevidljivi.
r

ribok

pre 6 meseci

Liverpul najocajnije igra? Zbog jucerasnjeg meca? Pa to je treci mec za sest dana, tu je jedino vazno uzeti bodove protiv tima kojem se fudbal nije ni igrao, stalno seckanje igre, trosenje vremena, grubi startovi sve sto Hodzson kao trener donese jednom timu.
K

Klopp Genius

pre 6 meseci

Enery nek ga... Ovo je sezona Liverpula! YNWA
l

luzerpul

pre 6 meseci

nisu mi jasni ljudi koji otpisuju arsenal za titulu.
B

Bokiiii

pre 6 meseci

Igra vila za svaku pohvalu i lepo je to videti,ali ovo me malo podseca kada je Lester uzeo titulu,samo sto su na polusezoni svi vec videli Lester kao sampiona pa su ikvote naglo opale.ne znam koliko je kvota da ce Vila osvojiti ali sanse su mnogo male gotovo nikakve po meni i vidim ih u top 5. Siti nije u top formi ali Pep ce to pojacati u drugom delu sezone,Arsenal se plasi titule i da budu prvi do 35 kola opet nece biti sampioni jer nemaju to sto im je potrebno da bi bili. Na kraju moj favorit Liverpul,zasto? zato sto znaju kako se osvaja titula i jednake im sasne dajem kao i Sitiju,imaju ogroman kvalitet koji iz utakmice u utakmicu sve vise pokazuju,sto se kaze vrebaju iz senke a ti su najopasniji. Ceka nas veoma uzbudljivo prvenstvo mozda i najbolje u poslednjih nekoliko godina,to je premier liga i takva treba da bude.Sportski pozdrav.
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Pa bas i ne lici na tu sezonu, jer kada je lester uzeo titulu bukvalno svi ostali timovi su bili rastimovani u nekom momentu, ove sezone to tesko da ce se desiti, jer bas siti, arsenal i liverpool da se ukanale po mesec-dva nema sanse.
S

Salamander

pre 6 meseci

Na papiru, a i zbog snage, Siti ima najlakši raspored, a zatim i Vila. Liverpul ima najteži, ali igraju kod kuće. U svakom slučaju, što duže potraje neizvesnost, to bolje.
i

iron man

pre 6 meseci

Vila je trenutno u jakoj formi koja ce pasti kad tad, na kraju sezone ce biti 5. Isto je ovako u Sevilji pravio Emeri ali, Sevilja nikad nije uzlea titulu u Spaniji dok ih je vodio. Borba za titulu ce se voditi izmedju Sitija,Arsenala i Liverpula.
O

Ostoja tvrd

pre 6 meseci

Pasce I City, već je pao. Liverpool nema šanse.. Arsenal de sam sebe opet pobediti. Ovo ostalo talasika.. Mozda bi vila i Mogla do titule.. Kad je mogao onaj Lester sa drinkwater, vardy I čudesa.. Sto ovi nemogu?
P

Pitanje

pre 6 meseci

@Ostoja tvrd A zašto Liverpool nema šanse?
p

pera kojot genijalac

pre 6 meseci

Gvardiola najbolji trener?Da kad mu kupe igrace za 3milijarde
К

Кљаки

pre 6 meseci

Нисам симпатизер Гвардиоле али далеко је то од истине.
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

Vila daleko bolji tim od Arsenala. Imaju boljeg trenera, istoriju u kojoj su već bili evropski šampioni. Stvarno je fino gledati ih. Možda se ponovi Lester
b

bbrb9

pre 6 meseci

Hahahahhahahahahaah
9

999

pre 6 meseci

Ako se vec lozis na istoriju, zasto ne navijas za njih, nego za klub bez istorije?😂
O

Ostoja tvrd

pre 6 meseci

Vila Evropski šampion! KRAJ PRIČE! To je ta vrsta ekipe koja je zapisana zauvek u SVetu fudbala!! Ta vrsta ekipe koja tavori 25godina u nižim rangovima.. NEMA evropskog fudbala.. Nema para... I onda se vrati, Izbori PL i odmah napast i problem svim nabudzenim ekipama , u koje se slile milioni i milijarde.. To je ta Vrsta ekipe Crvena Zvezda, Nothingam F, stari šampioni.. Tu se uvek budi duh Šampiona.. Jednostavno!
L

LuloLulo

pre 6 meseci

Emeri je i sa Arsenalom u prvoj sezoni gurao odlicno. Bio treci iza onog Sitija i Lpola koji su imali 99 i 98 bodova. Svi u Arsenalu su bili odusevljeni Emerijem, Obamejangom, Toreirom, Lakazetom. I onda je 7 kola pred kraj sa prelakim rasporedom izgubio 4, pobjedio 2 i igrao 1 nerijeseno sa protiv ekipa iz donjeg doma. I nekim cudom nije usao u LS, zavrsio peti. Tako ce i u Vili upasti jednom u crnu seriju i zavrsiti 5-6 . Nemaju dugu klupu i to ce doci na naplatu.
N

Nemanja021

pre 6 meseci

Nemaju dugu klupu?? Olsen, Moreno, Karlos, Lengle, Remzi, Zaniolo, Bejli, Dendonker, mali Duran… Covece to je Vila, da je klupa Liverpula pa bi bilo dobro.
D

Dejani

pre 6 meseci

Jedino može Evropa da ih poremeti. S obzirom da ih vodi ‘’Gospodin Cetvrtak’’ onda je za očekivati da ne mogu izdržati ovaj tempo. Jedino ako se odluci da zanemari Evropu onda je realno očekivati da moze izboriti CL mjesto .
G

Ganer

pre 6 meseci

Možda jesam ogorčen posle jučerašnjeg meča, ali ja ne vidim što se toliki hajp diže oko Vile ili Bajer. Odlično igraju, no ima još više od pola lige da se izgura.
D

Dejani

pre 6 meseci

Oboji igraju Evropu, sve zavisi od oporavka igrača i povreda
M

Mika iz Trstenika

pre 6 meseci

Pa siti po meni ima jos laksi raspored od vile do nove godine
g

gvadiola

pre 6 meseci

ali ima manje bodova i odlozen mec, je l citas tekst