Sa susreta Arsenal - Siti
Sa susreta Arsenal - Siti

Raspored Premijer lige: Derbi već u prvom kolu! Junajted na Enfildu 15. decembra

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.06.18. | 10:39

Fulam na startu domaćin Kristal Palasu

Sad je Mundijal u centru pažnje, ali čim se završi turnir u Rusiji okrenućemo se klupskom fudbalu, a pošto je godinama, možda i celu deceniju, Premijer liga najjače takmičenje na svetu, onda raspored utakmica engleskog prvenstva dobija na težini.

Današnjim žrebom su određeni parovi, a u prvom kolu nove sezone, zakazanom za 11. avgust, već na startu imamo derbi i vidu okršaja renoviranog Arsenala i šampionskog sastava Mančester Sitija. Za nas će svakako najzanimljivije biti da pratimo šta radi Fulam sa Slavišom Jokanovićem, a prvu utakmicu tim iz Londona igra kod kuće i to sa Kristal Palasom, našeg reprezenattivca Luke Milivojevića.

Izabrane vesti

Uostalom, evo svih parova prvog kola:
Arsenal - Mančester Siti
Bormut - Kardif
Fulam - Kristal Palas
Hadersfild - Čelsi
Liverpul - Vest Hem
Mančester junajted - Lester
Njukasl - Totenhem
Sautempton - Barnli
Votford - Brajton
Vulverhempton - Everton

Od zanimljivijih utakmica, izdvajamo veliki derbi Mančestera na Etihad stadiionu (10. novembra), gostovanje Građana na Stamford bridžu 8. decembra, pa sudar sa Liverpulom prvog dana 2019. Arsenalu će biti baš teško, jer već u drugoj rundi mora na noge Čelsiju, derbi sa Liverpulom je 3. novembra, a sa Mančester junajtedom 4. decembra na Old Trafordu. Kad smo već kod Mančestera, Murinjov tim će 20. oktobra u London na megdan Čelsiju, a u najvećem derbiju engleskog fudbala gostovaće Liverpulu na Enfildu 15. decembra. Da pomenemo i Totenhem koji 25. avgusta ide na Old Traford, 15. septembra čeka Crvene Jirgena Klopa, a u gradskom derbiju sa Arsenalom gostovaće na Emiratima 3. novembra.

Kompletan raspored Premijer lige za novu sezonu pogledajte OVDE.

A evo kad i s kim igra Fulam...

FOTO: Action images


tagovi

raspored Premijer lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara