""
""

Rasprodaja u OFK Beogradu: Zdjelar u Olimpijakosu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.13. | 08:56

Talentovani 18-godišnji vezista napustio Karaburmu i pojačao redove grčkog šampiona

Nastavlja se egzodus najboljih fudbalera OFK Beograda. Poslednji u nizu bisera koji su napustili Karaburmu je izuzetno talentovani 18-godišnji vezista Saša Zdjelar koji je juče otputovao u Atinu na potpisivanje ugovora sa Olimpijakosom, javlja Žurnal.

Izabrane vesti

Zdjelar je bio standardan u timu Romantičara na poetku sezone i odigrao je po 90 minuta u sva četiri prvenstvena kola. Još od ranije je važio za velikog talenta, a nedavno je dobio i poziv selektora omladinske reprezentacije Veljka Paunovića. Međutim zbog povrede, morao je da se povuče iz nacionalnog ima. Iako je prelazni rok završen, Olimpijakos će moći da registruje Zdjelara jer su Grci podneli zahtev za sertifikat dok je pijaca još trajala, pa igrač može nesmetanmo da se registruje.

Mladi vezista će se u Pireju pridružiti zemljaku Marku Šćepoviću, pa će grčki šampion i pored odlazaka Fejse, Pantelića i Grbića opet imati malu srpsku koloniju.

OFK Beograd je tako bez još jednog od nosilaca igre. Podsetimo da su sa Karaburme ovog leta otišli Marko Pavlovski (Porto), Marko Petković (Crvena zvezda), Milan Lukač (Partizan), Petar Grbić (Partizan)…

(FOTO: MN Press)


tagovi

OFK BeogradOlimpijakosSaša ZdjelarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara