RASPRODATO! Zvezdi “čistih” 3.500.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.09.18. | 14:19

Nema više karata

Crvena zvezda je prodala sve karte za mečeve grupne faze Lige šampiona! 

Klub iz Ljiutice Bogdana 1a je danas i zvanično potvrdio da su sve ulaznice rasprodate i da ih više nema u slobodnoj prodaji. Posle članova kluba i vlasnika sezonskih karata koji su prethodnih dana imali pravo preče kupovine, danas su na blagajnama stadiona Rajko Mitić rasprodate i preostale karte kojih je u slobodnoj prodaji bilo nešto manje od 10.000. Blagajne su otvorene u 10.00 časova, a pred njima se nalazi kilometarski red navijača koji se protezao sve do Autokomande. Karte su rasprodate za nešto manje od četiri sata... 

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta. Crvena zvezda je ostvarila čistu zaradu od oko 3.500.000 evra kada se odbije porez na prodate ulaznice koji iznosi oko milion evra. Kapacitet stadiona Rajko Mitić je oko 55.000 gledalaca i kada se odbiju ulaznice za gostujuće navijače Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena kao i tampon zone oko njih, dolazi se do podatka da će Crvenu zvezdu bodriti oko 50.000 njenih navijača i da će stadion biti krcat na sva tri meča Lige šampiona. 

Interesovanje je bilo ogromno i trebovanja navijača su debelo premašila kapacitete Marakane. Svi koji su želeli da bodre Zvezdu u Ligi šampiona nisu uspeli da dođu do ulaznica što je dobra lekcija da se članstvo u klubu i kupovina sezonskih krata ipak isplate. 


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara