Ognjen Vranješ (©MN Press)
Ognjen Vranješ (©MN Press)

Rastali se Čukarički i Ognjen Vranješ

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.24. | 12:28

"Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou", kaže iskusni štoper

Čukarički će u nastavku sezone voditi veliku borbu za plasman u Evropu, a u toj misiji neće moći da računa na Ognjena Vranješa. Iskusni štoper dogovorio je sa Brđanima sporazumni raskid saradnje, što su iz kluba sa Banovog brda saopštili putem društvenih mreža.

Vranješ je od letošnjeg dolaska iz turskog Hataja odigrao 17 utakmica za Čukarički u svim takmičenjima, ali ga na prethodne tri u Mozzart Bet Superligi nije bilo ni u protokolu te ovakav epilog ne dolazi kao preveliko iznenađenje.

Izabrane vesti

"Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga. Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda ću ponovo doći ovde kao igrač, nikad se ne zna", poručio je Vranješ u izjavi klubu.

Na taj način nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine stavio je tačku na glasine o njegovom završetku igračke karijere, koje su se tokom jučerašnjeg dana pojavile u medijima.

"Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača", zaključio je Vranješ.

Ognjen je ponikao u banjalučkom Borcu, a posle dve sezone u prvom timu Velikana iz Platonove, nastupao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif iz Tiraspolja, Krasnodar, Alanju, Elazig, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, atinski AEK, Anderleht, Šarlrou i Hatajspor.


tagovi

Ognjen VranješČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara