Razilaze se Big Sem i Everton, spremna zamena

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.05.18. | 23:45

Otkaz bi mogao da usledi već u naredna dva dana

Sem Olardajs bi mogao da dobije otkaz u narednih 48 sati, pišu engleski mediji. Suštinski, samo je pitanje momenta.

A kako sada stvari stoje, bivši trener Hala i Votforda, Marko Silva, slovi za pika broj jedan kada je u pitanju zamena za Big Sema. On se pominjao kao mogući trener Karamela i pre nego što je Olardajs dobio mesto šefa struke.

Izabrane vesti

Posle sedmica nedoumica, izgleda da će Farhad Moširi da povuče obarač i da promeni trenera. Do sastanka bi trebalo da dođe u narednih 48 sati kada će se iskusnom treneru saopštiti vesti.

Naravno i Big Sem vidi šta mu se sprema pa je prošle sedmice priznao da se oseća "daleko od sigurnog" kada je njegovo mesto u Evertonu u pitanju.

Iako je Olardajs dao rezultate čim je došao na Gudison i podigao ekipu koja se tada mučila, navijači ga nekako nisu primili, kao ni njegov stil igre.

To se pokazalo i na poslednjoj utakmici ove sezone na Gudisonu kada su navijači masovno izašli sa stadiona i manje od 5.000 njih je ostalo da se pozdravi sa ekipom do kraja sezone.

Veruje se da je Moširi razgovarao i sa Silvom, ali i sa trenerom Šahtjora Paulom Fonsekom, kao i još nekim opcijama, ali je Silva ubedljivo prvi na Moširijevoj listi.

Navijači su tražili da Olardajs ode - to su i dobili. Dejli Telegraf piše da će se posle sastanka Moširija i Olardajsa više znati i o sudbini Vejna Runija.

Foto: Action images


tagovi

Sem OlardajsLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara