Komentari na vest

Razvod pre vremena: Frank Kanute odlazi iz Partizana

S

StizeSumaZongler

pre 10 dana

Vraća se Suma da žonglira i da zabavlja crne dečke koji ne vide da su putujući cirkus i pričaju uporno da su veliki klub bez trofeja i rezultata u Evropi:)))
F

Fudon i

pre 10 dana

Bolji je i od Kovačevića i od Ovusua da ne pričamo o Antiću Filipoviću ili onim čijih se imena ni sada ne sećam i sigurno za njih nikada nećete čuti kada odu iz Partizana!
b

batabane

pre 10 dana

Tačno da Kanute nije opravdao očekivanja, ali je ipak duplo bolji igrač od Ovusu. Belić je držao Partizan. Njegova energija je nosila i ostale igrače.
C

Cika Djura

pre 10 dana

Burazeru Kanute je veliki panj, a Ovusu je nesto bolji od Kanutea... sto znaci da ni jedan nije za Partizan.. Belic je prodat da bi Vucelic mogao na teret Partizana da kupuje tompus, one najvece i najkvalitetnije.Obozava pusenje.
z

zauzeto ime

pre 10 dana

ne znam sta je istina, a sta ne, ali mi zanimljivo, kad god nekog pokusavamo da oteramo, raskinemo ranije ugovor, uvek se zamera na privatnom zivotu ........zanimam me jel to neki sablon izgovora, ili su stvarno bas svi ti igraci ne profesionalni ?
S

Stranac1

pre 10 dana

Odlican igrac za Bugarsku drugu Ligu
o

ode brat nazad

pre 10 dana

u sevilju
н

нс бој

pre 10 dana

Ајмо Вошо,капариши,ено и Туфегџић у Бугарској не игра уопште.Два одлична јефтина играча.
Z

Zriki kiki

pre 10 dana

Taj otpad ne treba Vojvodini.
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

100 puta bolji od Ovusua. Ali nije nekom podoban. Da li ga je sklonio Duljaj, da li ga je sklonio neko drugi, ali lik je sklonjen 100 kroz 100. Znam samo da je Duljaj lagao kad je pricao da je povrijedjen, to jest, kako je razlog za ne dobijanje sanse na proljece razlog sto nije kao prosao pripreme. Ali ne sumnjam ja da ce se od covjeka napraviti negativac. Ko fol "privatni zivot" je problem. Da, covjek je dosao u Srbiju da se provodi jer to nije mogao u Italiji, Belgiji, Francuskoj nego mu je bas Srbija bila san za provod ili sta god vec da je insinuirano u ovom clanku pod "privatni zivot". Ccc... uvijek nam je neko drugi kriv, nikad mi.
z

zauzeto ime

pre 10 dana

meni cak malo jaci igrac od ovusua,jaci defanzivno, jak na lopti kad se zagradi, voli malo da rizikuje nekim driblingom suvisnim, neki rizican pas da pokusa, ali vise i to volim od zicer igraca "pas prvom do sebe"
B

Bronza

pre 10 dana

divalj igrac, nikad ga nije ni trebalo dovoditi.
G

Grga Cvarak

pre 10 dana

To da li je trebao da bude dovodjen ili ne, to si mozda i u pravu. Medjutim, to je proslo vrijeme. Ono o cemu se ovde treba raspravljati je zasto je covjek (kad je vec doveden) naprasno sklonjen ovo proljece? Zasto se nakon sto smo sa njim bili prvi na tabeli jesenas covjek odjednom preselio na tribine da bi njegovo mjesto preuzeo igrac koji je predhodno igrao u MSL ligi? Alo, MSL ligi? Da li ti uopste razumijes sta to znaci? Igrac iz MSL lige pojacanje u Partizanu? I pritom mi ne pricamo o nekom super talentu, pa da kaze i Pulisic je dosao iz Amerike, Subotic, Alfonso Dejvis, ovaj, onaj. Mi pricamo o tamo nekom Ovusuu. E to je, druze, pravo pitanje, a ne Kanute divljak, bla, bla, bla kao da je on kriv sto smo ispustili prvo mjesto, sto se ne zna ko nam je od zadnja cetiri trenera gori, sto smo proslu sezonu zavrsili cetvrti, a evo i ove sezone smo poceli da strahujemo hoce li nas TSC opet preskociti i tako dalje i tako dalje.
J

Jöle 39

pre 10 dana

Vreme je da se ovaj maleni klub zakatanci
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Koga briga za maleni klub. Nemačka ima Šalke 04 a mi imamo partizan 04. Dokle da vas svi kreče u belo, i u ligi i u Evropi.

Don Vito Corleone

pre 10 dana

Lažni Don Vito Corleone, Nemačka može da ima šta hoće, mi imamo duhove. Dok je tako...
A

Alo Železnik

pre 10 dana

Ovoga puta si u pravu, od Partizana je ostalo samo ime na čelu sa Zvezdinom upravom. Ovo je neka treća verzija.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

@Purger ukrao Nik. Da vam nije DUH plaćao 4 puta licence za fudbal, i ispod stola doturivao pare da vraćate igrače sa aerodroma, odavno bi se ugasili. Da vam DUH nije pumpao svake sezone u košarci po 30 miliona, i dalje bi bili na 8 mestu Aba lige odakle vas je izvukao. Da li ti je lepo 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona, 11 godina bez titule u KK, i za 11 godina 1 Aba liga i 3 domaća kupa. Da je DUH pametan pa da stvarno završi sa vama ili u blažoj situaciji, da vas vrati tamo odakle ste se dovukli u Srbiju i BG 45'

Don Vito Corleone

pre 10 dana

Da Partizanu nije duha propao bi, a ovako samo što nismo. Dok duhovi pomažu Partizanu, Zvezda je prva. Na kraju ove igranke će i Terza i Piksi ispasti okoreli Grobari koji su hteli da unište Zvezdu. Al spašće je Toza.
K

Kalimero Efekat

pre 10 dana

Nista smesnije nema nego kad ovi kazu kako je Zvezdi sve pare "dala drzava" i slicno bla bla...itd a Zvezda samo ove sezone od Erakovica 7m, Azarova 3m, Pesica 2m, Nedeljkovica 9-10m, Mijatovica 8-9m...Samo u prodaji tih pet igraca uzela 30 miliona eura. Od lige sampiona 27-30, od ulaznica 5-6 mil...itd Dakle samo to saberite i dobicete preko 60 miliona eura. Onda na to dodajte jos tv prava, od Gasproma 5-6m, od telekoma 1.2m , od manjih sponzora makar par miliona ukupno. Pa sada ako otkupe Lekovica za 4m... Zvezda ce ove sezone premasiti cifru od 80 miliona eura za budzet. A partizan ce otici u minus jer mu je budzet 25-30m a nemaju prihod ni 10 mil. Prodali Ilica za 4m, od sponzora uzeli mozda 4m,evropu nisu ni igrali,na ulaznice nista,ono sto prodali Rikarda dali za Saldanju..I posle njih neko "urusava" hahaha.... A da ne govorim sto im drzava vec 6-7 put za redom daje po 4-5 miliona zadnjih 5-6 godina i Kupuje im redovno licencu za Evropu koju nisu zasluzili na terenu. I onda dodju i kazu,drzava daje Zvezdi a Partizanu nista haha... Imate digitron ako ne znate da racunate,stavite koliko je Zvezda u ovi sedam sezona platila igrace koje je dovela a za koliko je prodala igrace. Zvezda je oko 300 miliona prihodovola za svo to vreme kada saberete prodate igrace,sponzore,novac od UEFA-e,tv prava,ulaznica itd. Zvezda ulaze novac jer ima pokrice u igrackom kadru,svom vlasnistvu itd.A vi nemate apsolutno nista jer vam je ionako Poklonjen Vojni stadion Zalozen u Hipoteku zbog 80+ mil duga koji imate a krijete od javnosti sto su javno priznali i vasi bivsi clanovi uprave, Teleoptik koji je vam je takodje Poklonjen za vreme Slobe i M.Marjanovica vam je isto Zalozen za Hipoteku zbog duga,igracki kadar ne vredi apsolutno nista. I tu je razlika i to ogromna izmedju Zvezde i partizana. Zvezda kupila korejca za 5.mil ali sada moze da ga proda za 10+ i to lagano. Kupila Bukarija za tri,sad moze da ga proda za 9-10 mil, kupila Glazera za 1.2m,sad moze da ga proda za 6-7. Dovela Azarova za manje od milion,prodala ga za tri..itd itd Dakle ima i promasaja ali mnogo vise pogodaka u pojacanjima i zato se sad Zvezda nalazi u finansiskom plusu iz godine u godinu prodajuci skupo igrace i igrajuci redovno Evropu svake godine plus puna Marakana i ulaznice za LS ili LE. A vama ostaje da vecito trazite alibi i okrivljujete druge za vase neuspehe...klasican Kalimero efekat malog kluba!
P

Poternica efekat

pre 10 dana

U Zvezdi bi trebalo da preliva, kad ono cvrc.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Kome idu deca?
p

perjanice

pre 10 dana

Divni Duki i njegove kombinacije, kao fin cestit covek a lova pola pola sa menagerom od igraca...i tako za svakog igraca
K

Kalcopolista

pre 10 dana

Veoma interesantna anegdota koju je za Bosanske medije ispričao Emir Hadzihafisbegovic, poznat po mnogim ulogama, između ostalih po filmu "Karaula" i seriji "Lud, zbunjen, normalan". Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ''Karaula'' i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji. Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik - rekao je Hadžihafizbegović, pa dodao: Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je poznati BiH glumac!
K

Karlo Veliki

pre 10 dana

Ja sam u Ljubljani radio i studirao pre pedesetak godina... U tom periodu upoznao sam barem 10 vojnih lica islamske ispovesti koji su navijali za CZ, a Hrvata jos vise...Zanimljivo je bilo da su Slovenci kao i Crnogorci vecinom grobari, a Makedonci zvezdasi.
t

turaj katanac....

pre 10 dana

...i vracaj u ljepu njihovu odkle su i dosli
E

Evo ovako

pre 10 dana

Za vas fudbalski nepismene. Kanute je jedan od boljih ako ne i najbolji u Partizanu, al očigledno to nije smeo biti zbog drugih interesa. Svako ko je valjao, na neki način je sklonjen, tako da sumnjam i u Saldanjinu povredu.
U

Uh

pre 10 dana

Nije bolest sve što boli
P

Pita umesto mozga

pre 10 dana

Jeste, Vucic naredio 😂
Z

ZNACI OVAKO

pre 10 dana

Isplatiti ga do 2026 pa extra, i posle Drzava placa licence i ostale dadzbibne!
B

BućkoR

pre 10 dana

Kanute napravio dete zimus ovdasnjoj devojci i od tada ne zna ko mu glavu nosi
0

0211

pre 10 dana

On vec otiso, ali da ne ispadne da pobego pa nam kao javljaju.
P

Petrinjo7262

pre 10 dana

Brat je jaja ture za našu ligu, treba da ga uzme TSC ili Vojvodina pokidao bi.. svakako njihov najbolji zadnji vezni
н

нс бој

pre 10 dana

Слажем се,одличан задњи везни,гледао сам га пар пута јесенас све је пресекао.У Воши мало гужва због Петровића и Индиа,ал мислим да Кануте не би био вишак,ценим да Зукића продајемо на лето.Ако Зука иде Туфегџић би био супер замена,не игра у Бугарској,а зна фудбал.
N

NoName1

pre 10 dana

Nate, Partizan uvek pogodi sa strancima ...Ne mogu a da se grohotom ne nasmejem....samo u ovom prelaznom roku su promašili četvoricu... Ovaj, pa Ovusu, onaj mučeni Kalulu koji odskoči pola metra u vis čim mu priđe protovnički igrač.....ali su ubeđeni da su pogodili sa Saldanjom i Natom....Zamislite ove polufudbalere u kvalifikacijama za LŠ...
S

Saša Le

pre 10 dana

Otići će Severina i Saldanja do kraja maja, a ostaće onaj drvored (Filipović, Kovačević, Antić, Stojković) i naredne sezone.
L

Like a boss

pre 10 dana

Idi dok si mlad.
K

KAD je novi protest GROBARA?

pre 10 dana

Kad odlaze Vučela, Vazura i svi iz Skupštine kluba?
G

Gostza

pre 10 dana

Losem k...u i dlaka smeta, pa tako i Kanute smeta.
I

IVAN 82

pre 10 dana

Svi dolaze i odlaze. Ovome treneru pocetniku u 51 godini ugovor na godinu ipo dana kao da nam je Jokanovic ili Paunovic. Ove iz uprave ne pomisljaju da odu. Zasto bi kad smo mi navijaci Partizana davno ostali bez belih bubrega. mislite da bi smeli ostati da se par dana okupi 30,40 hiljada navijaca,pa podneli bi momentalne ostavke. Ali Partizan odavno nema navijace,zato mu se i desavaju Vazure i gmazure i ostali poltroni sto nam klub unistise!!!

Kalčopolista®

pre 10 dana

Sve sto valja iz Partizana se tera pod pritiskom! Kanute i Belic su unistili hvanga i stamenu u prvom derbiju ove sezone, toliko su dominantni bili nad njima dvojicom da su ih u bukvalnom smislu pocistili sa terena! Mihajlo Ilic takodje prodat jer je razmontirao onog punoglavca Jola Mijatovica, spakovao ga je u dzep iz koga je samo punoglava glava virela jer nije mogla da stane u njega! Mening takodje prodat jer je pravio dar mar busnoj odbrani crvene zvezde, pogotovo je radio gardistu rodica kako god je hteo! Toliko o toj "dominantnoj" rekorderskoj ekipi koja pod kentom "gazi i melje" i postavlja svetske rekorde!
S

SVAKI KOMENTAR

pre 10 dana

Koji ostavis poredis partizan sa Zvezdom, pa naravno uvek se moras porediti sa boljim od sebe, nego kako je kalulu? Pitam zbog HVANGE popravili one pršljenove?
S

Skeptik

pre 10 dana

I kad si se probudio,ono minus 16...Tealno ste 5-6 ekipa u ligi,tako da je bolje da se pokrijete usima,a ne da ovako baljezgate i lupate po portalima...
G

Globus

pre 10 dana

Kojim ce to sredstvima da se izvrsi rekonstrukcija tima na leto??
D

Drvo

pre 10 dana

Gledao sam mnogo fudbala, ali ovo je jedan od smešnijih igrača koje sam video. Sa loptom i nekako, ima sjajne poteze ima i smehotresne, ali bez lopte što zna da se izgubi. Vraćanje u odbranu kad se izgubi lopta kao da čeka da ga pokupi taksi je posebna priča.
a

aaaaaaaaae

pre 10 dana

TSC UZIMAJ OVOG
A

Aloex

pre 10 dana

Sta ceka TSC , Vojvodina, ovaj lik je druga verzija Sanoga

Realno123

pre 10 dana

nece d'igra iz ljubavi
L

Letargi

pre 10 dana

Ko?
J

Jöle 39

pre 10 dana

Bukvalno je nebitno da li nam igra Kanute, omladinac ili Rodri, ovde se sve već zna u junu i vidimo da to pored navijača i praznih tribina boli i fudbalere i trenere. Duljaj je dao 200 posto sebe i zato je sklonjen , bahar je takođe želeo da se bori na pošten način jer dolazi iz druge zemlje i ima svoj stav kao i natho i kada je video da ovde to nije moguće on je otišao što je i natho izjavio.
N

Noke

pre 10 dana

Najbolji zadnji vezni u Partizanu trenutno. Medjutim, cuo sam da pravi dosta gluposti van terena i da ga taj privatni zivot mnogo saplice. Kako god, Partizanu nek Bog pomogne sa ovom upravom i Albertom na klupi.
P

Previše

pre 10 dana

igre unazad, očajne greške u dijelu terena gdje mora da se čiste situacije, a pogotovo ako si zadnji vezni. Imao je neke dobre poteze, ne sporim, ali ako smijem da poredim, ovaj dječko je afrička verzija Šćekića. Malo bolji šut nogom, slabija igra glavom. Eto, to su jedine razlike.
O

Ojo

pre 10 dana

Ma dobar je on,nije došao do izražaja jer ga mrze sudije.
k

ko tacno?

pre 10 dana

Motika? Pa da potpuno si u pravu. 2,5 miliona bacenih u rupu.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 10 dana

Iz jesenjeg dela pored Belica, jedini igrac vredan pomena... sve ostalo nam je na rekreativnom nivou... VOLIM PARTIZAN
G

Gostivar

pre 10 dana

Dobar jeste ali ima problem sa koncentracijom. Kako se blizi kraj tekme tako njemu opada koncentracija i pocinje da pravi greske. A zna da da rizicne pasove koje protivnik presece i puca kontra. Za zadnjeg veznog dva velika problema. Licno mislim da je mali Stjepanovic odigrao sasvim solidno svaku sansu sto su mu pruzili. Gresi ali klinac je i bolje on da gresi nego neki preplaceni afrikaner. Samo ga treba izforsirati i iztrpeti.
k

kikoman

pre 10 dana

vojvodina cuka tsc sta se ceka
C

Chiske1

pre 10 dana

Vosa je ovog igraca pratila, da li ce da dodje do dogovora ne verujem. Po meni iskreno preozbiljan igrac. E sada sto crni pljuju sve sto stignu to je druga prica.
K

Kako šta?

pre 10 dana

Čeka se da nađu ozbiljnog igrača, a ne ovog
O

Ono...

pre 10 dana

Bolja ponuda, ovaj će u Belgiju ili gde već.
F

Forever Young

pre 10 dana

Tsc je odavno drugi klub u Srbiji, i po kvalitetu, i po organizaciji.
B

Burek

pre 10 dana

Nisu bez šansi da čak postanu i prvi
U

Uprava FK Partizan

pre 10 dana

Tako je. Samo da je nama Zvezda prva, ostalo nije ni bitno.
M

Milojko Arsenic's

pre 10 dana

I ovaj je rezervisao ponoćni let iz BG.
M

Mile led

pre 10 dana

Kakav klub, takvi i igrači.
T

TD

pre 10 dana

Ovusu je igrao zadnjeg veznog, a decko je klasicna osmica. Nije nama trebala zamena za Kanutea nego za Belica, a bogami i za Ilica.
m

ma

pre 10 dana

Osmica koja od deset dodatih lopti na tri metra,uspe nekako tri da doda svojima.
D

Duljaje odlazi

pre 10 dana

Ovusu nije profesionalni fudbaler. Operisan od svakog segmenta fudbalske igre. Na šta god vezano za fudbal da pomisliš, e Ovusu to ne zna.
J

Joksa1986

pre 10 dana

Niko da kaze da nije dobio 9 plata 🤣, lik je placen S.Brizu 600k, plata 400k evra + bonusi, provizija agenta + porezi i sad raskid ugovora ??? I posle kukaju kako nema para, a od evrope jedino sto je ostalo 6 komada od danake pacurlije ????
N

News

pre 10 dana

Kako nije dobio platu kad je Fss odnosno drzava dala 13.2 miliona evra ove godine Partizanu.
B

Burek

pre 10 dana

Inače, letos sam pogledao malo ove Partizanove mečeve u Evropi i za ovo što sam video mogu reći da im je Kanute jedan od retkih koliko-toliko valjanih pojačanja koji su stigli letos. Ne znam sad kakvi su Ovusu i Kastiljo, ali čudno je da su Kanutea tek tako sklonili.
C

Chiske1

pre 10 dana

Losiji od Kanutea i to za klasu.
B

Burek

pre 10 dana

Asano,Dijabate,N.Jović, zamalo Severina i sad Kanute - što je mnogo, mnogo je.
M

Mile grober

pre 10 dana

Evo plačem...
e

ehh

pre 10 dana

Svi beze iz cirkus kluba
R

Retrogradni

pre 10 dana

Dace drzava ponovo milione od poreskih obveznika za jos 5 takvih.
B

Buki18

pre 10 dana

Mnogo bolji igrac od Ovusua i Kastilja, mirniji na lopti i bolje cita igru... Ne znam zasto je on uopste sklonjen iz prve postave...
M

Motilo

pre 10 dana

Hoće čovek redovnu platu.
i

ivangaryy

pre 10 dana

zna li se nesto oce li kondor da odleti po njega ili ce to sad ovaj madjar
e

ehh

pre 10 dana

Svi beze iz cirkus kluba
e

ehh

pre 10 dana

Svi beze iz cirkus kluba
e

ehh

pre 10 dana

Svi beze iz cirkus kluba
K

KM12

pre 10 dana

Cuvena Duljajeva pojacanja. Osim Saldanje nijedan ne vredi suve sljive.
B

Burek

pre 10 dana

Ma nije ni on ništa specijalno nego ga je ove sezone hteo gol (ni na jednom meču nije dao više od jednog gola, zanimljivo). Pre bih rekao da je Jovanović taj ko jedini tu valja
C

Chiske1

pre 10 dana

Saldanja nije dobar igrac? Jeste vi cisti ili sta? Evo kao slaninar cu reci da crni blizanac ima mozda i najkvalitetniji igracki kadar pogotovo u prvom delu sezone. Saldanja je za nase pasnjake bog i batina. Nece dzaba crni dobiti minimum 10 milki za njega. On je bio opcija za sahtjor ali su pre njega doveli neke njihove druge zelje.
t

tuneki

pre 10 dana

Owusu i on Ne zna se ko je gori
G

GORO'S

pre 10 dana

Nema veze, dovešće nova dva zadnja vezna kao i svake godine od narodskih para.
g

gostgg

pre 10 dana

samo za mnogo manje narodnih para nego sto zvezda daje
S

Sima Arauho

pre 10 dana

Daj zovi Duljaja da ga pozove na videokol?!
k

klasika

pre 10 dana

sve placa drzava zato menjaju igrace svako leto donose kamion igraca
J

Joooooš

pre 10 dana

Nema veze,dovodi Žoc Džordana