Reakcija iz Radničkog na skandal u Kruševcu: Huligan poslat da isprovocira Lalatovića!

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 19:08

Nišije se žale da neko hoće da umanji njihov uspeh

Skandal za kraj kakav odavno nije viđen u srpskom fudbalu. Nenad Lalatović je “planuo kao šibica” na konferenciji za medije posle meča sa Napretkom i sasuo rafal psovki i uvreda na račun čoveka koji ga je provocirao, a onda i portparolke Kruševljana.

Nedugo potom se zvaničnim saopštenjem oglasio Radnički iz Niša.

Izabrane vesti

“Na konferenciji za medije nakon meča u Kruševcu dogodio se veliki skandal, pošto je na nju ušao navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede

Sama konferencija počela neuobičajnim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare.

Ovo je očigledan  pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne institucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog.

Nenad Lalatović smatra da uprkos svemu i svim provokacijama niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Apostrofirao  je da je ovo uspeh kluba, tima, stručnog štaba,  kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom. Zahvalio se i navijačima,  koji su mu na kraju utakmice dodelili pehar za najboljeg trenera što govori o obostranom poštovanju. Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno,  jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju  javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident”, navodi se u saopštenju Nišlija na zvaničnom sajtu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara