Real bez Kurtoe, Ramosa, Krosa i Vinisijusa

Vreme čitanja: 3min | pon. 15.04.19. | 13:46

"Očekujem Leganes koji neće samo da se brani. Biće agresivni, pokušaće da nas pobede", poručuje Zidan

Za kraj 32. kola Primere, još jedan lokalni obračun. Leganes - Real Madrid.

Leganes je u solidnoj formi i nada se da bi Realova hronična nesigurnost mogla da mu donese prvi trijumf nad "velikim bratom". Real ušuškan na trećem mestu, ni Leganesu ne gori pod nogama. Ima Leganes dve pobede iz devet mečeva sa Realom, ali obe su ostvarene u kupu kad je Kraljevski klub na teren slao kombinovani sastav. U prvenstvu je Real dobio svih šest sudara, svaki put uz 3+.

Izabrane vesti

Zinedin Zidan konstantno pominje da bi sezonu voleo da završi sa stilom, ali utisak je da mu teško ide, iako ima skor 3-0-1.
"Očekujem Leganes koji neće samo da se brani. Biće agresivni, pokušaće da nas pobede. Moramo da budemo spremni na bilo kakvu taktiku jer želimo i dalje da u što boljem ritmu zaključimo ovu sezonu. Hoćemo da izvučemo maksimum iz svakog meča", rekao je Zidan.

Francuski strateg ne može da računa na Vinisijusa Žuniora i Tiba Kurtou, a nema ni Serhija Ramosa. U ekipu se vratio Dani Karvahal. Tonija Krosa bez obzira na ove lepe reči neće biti u sastavu za Leganes, ali ne iz taktičkih razloga, već zbog prehlade.
"Nije mu bilo dobro, nije mogao da trenira. Verovatno neće moći da igra", rekao je Zidan.

Jedan od igrača o čijoj se formi često diskutuje poslednjih nedelja upravo je Toni Kros. Nemac se pominjao kao neko ko bi mogao da napusti Bernabeu u sklopu rekonstrukcije tima, međutim...
"Kros je sjajan igrač. I to vam neću reći samo ja. Uradio je velike stvari ovde za pet godina. Smiren je, pritisak mu ne može ništa. Volim ga, uvek sam ga voleo. Vi ćete nastaviti da pričate o Toniju i ostalim igračima, kako će otići, kako ih ne želim... Ali svi oni su vrlo važni za ovaj tim".   

Isko se nameće kao logična zamena. Još jedan igrač o čijoj se budućnosti često govori...
"Imam u ekipi mnogo igrača koji mogu da budu prodati jer su zaista dobri. Mnogi klubovi žele igrače Real Madrida, to je normalno i nije ništa novo. Isko je za nas važan. I njega volim. Videćemo šta će biti tokom leta".

Mauricio Pelegrino ne odustaje bez borbe.
"Svaka utakmica je ključna. Želimo da napredujemo, veoma dobro smo odigrali neke utakmice. Real je pravi test, a ekipama kao što smo mi lepo je testirati se u takvim duelima. Uveren sam da možemo do željenog rezultata", podvukao je trener Leganesa.

Pelegrino ne može da računa na Šimanovskog i Hozea Arnaiza, a En-Nesiri, prvi strelac tima, navodno je pod znakom pitanja te je zato najavljen na klupi za ovaj susret. 

PRIMERA - 32. kolo

Subota
Espanjol - Alaves 2:1 (1:0)
/Pedrosa 18, Laguardija 46 autogol - Kaljeri 56/

Ueska - Barselona 0:0

Atletiko Madrid - Selta 2:0 (1:0)
/Grizman 42, Morata 74/

Sevilja - Betis 3:2 (1:0)
/El Hadadi 26, Sarabija 59, Vazkez 64 - Lo Selso 55, Teljo 82/

Nedelja
Valjadolid - Hetafe 2:2 (1:1)
/Guardiola 30, Unal 69pen – Arambari 14, Molina 96/

Atletik Bilbao - Rajo Valjekano 3:2 (1:1)
/Injaki Vilijams 2, 50, Raul Garsija 72 – Aleks Moreno 45, De Tomas 85/

Sosijedad - Eibar 1:1 (1:0)
/Huanmi 1 -Žordan 85/

Đirona - Viljareal 0:1 (0:1)
/Čukvueze 7/

Valensija - Levante 3:1 (1:0)
/Mina 2, 63, Guedeš 57 - Soler 56. autogol/

Ponedeljak
21.00:  (5,60) Leganes  (4,00)  Real Madrid (1,60) 

***Kvote su podložne promenama 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara