Real gasi požar: Perez sutra sa Modrićem - na stolu 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.08.18. | 15:04

U Madridu nezadovoljni što je Luka svojim ćutanjem dozvolio nastavak spekulacija oko njegovog prelaska u Inter, ali i pored toga čvrsto veruju da će ostati na Bernabeuu

Inerovo interesovanje za Luku Modrića je ozbiljno i konkretno, međutim, u Real Madridu nemaju nameru da dozvole svom najboljem igraču da ode iz kluba, pa će mu biti ponuđeno značajno povećanje primanja, piše Marka.

Florentino Perez je bio jasan u tvrdnjama da ne bi pustio Modrića ispod obeštećenja od 750.000.000 evra, koliko iznosi njegova klauzula, ali situacija nije bila nimalo bezazlena po Kraljevski klub. To se na najbolji način videlo na primeru Kristijana Ronalda, čija je klauzula za odlazak iznosila 1.000.000.000, a on je pre mesec dana potpisao za Juventus za "svega" 100.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ipak, za razliku od Ronalda, u Madridu ne očekuju da napusti Santijago Bernabeu, već da će staviti paraf na novi ugovor težak 8.000.000 evra po sezoni. Smatra se da je to više negodo dovoljan iznos, s obzirom da je reč o igraču koji ima 32 godina. Mada, proteklih dana se govorilo o tome da je Inter bio spreman da ponudi Modriću 10.000.000 evra na osnovu godišnjih primanja.

Odnos između kluba i igrača nije napet, ali postoji određeni stepen nezadovoljstva među vodećim ljudima Reala zbog toga što je Modrić svojim ćutanjem dozvolio da se nastave spekulacije oko njegovog odlaska. U Madridu veruju da su zaslužni za to što je Modrić najbolji vezni fudbaler na svetu, jer su mu obezbedili sve potrebne uslove za to.

Vezivanje sa Interom bilo je vrlo problematično za klub, jer je unosio paniku među navijače Madriđana, koji nisu bili nimalo raspoloženi za to posle odlaska Kristijana Ronalda.

Sreda će definitivno biti ključan dan za budućnost Luke Modrića u Madridu kada će Perez pokušati i zvanično da ga ubedi da je Bernabeu idealno mesto za finiš njegove karijere. U suprotnom, bićemo na pragu novog velikog transfera u evropskom fudbalu ovog leta.

Foto: Action images


tagovi

Luka ModrićFlorentino PerezLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara