Dani Sebaljos (©Reuters)
Dani Sebaljos (©Reuters)

Real Madrid povlači Sebaljosa iz Arsenala i traži mu novi klub

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.21. | 17:09

Blankosi nezadovoljni što Španac ima sve manju minutažu

Planovi Real Madrida za ovaj januar nisu vezani za kupovinu igrača, upravo iz tog razloga se ne razmišlja ni o prodaji, ali to ne znači da određenih promena neće biti. One će se odnositi na igrače koji su na pozajmicama.

Nedavno je počelo u španskim medijima da se šuška kako će Take Kubo s pozajmice iz Viljareala da se preseli na privremeni rad u Hetafe pošto ga Unaj Emeri ne koristi dovoljno, a nešto slično moglo bi da se dogodi i sa Danijem Sebaljosom. Naime, u redovima Blankosa nisu zadovoljni zbog toga što Sebaljos ne igra redovno, odnosno što je sve češće na klupi za rezerve, zbog čega se intenzivno razmišlja o tome da se prekine ugovor o pozajmici s Arsenalom i kreativnom vezisti potraži novi klub.

Izabrane vesti

Interesantno, Sebaljos je sve češće počeo da ispada iz startne postave ili da dobija smanjenu minutažu, uprkos tome što je Mikel Arteta letos insistirao na tome da njegov sunarodnik ostane na novoj jednogodišnjoj pozajmici i pomogne Arsenalu da popravi utisak na tabeli Premijer lige.

Tobdžije ove sezone igraju jako loše i do jučerašnjeg ubedljivog trijumfa nad VBA (4:0) bili su jako blizu zone ispadanja. Sebaljos je odigrao svih 90 minuta, ali je u prethodna dva kola Premijer lige igrao samo devet minuta protiv Brajtona, dok je meč s Čelsijem odgledao s klupe.

I dalje se ne zna gde bi Real mogao da pošalje Sebaljosa, ali se navodi da će to najverovatnije biti klub iz domovine, mada je navodno u miksu i Milan. Sebaljos je odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima, ali skupio tek 1.309 minuta na terenu i upisao jednu asistenciju.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Dani SebaljosReal MadridArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara