Real Madrid zvao Titea i dobio ekspresan odgovor: Čujemo se nakon Mundijala

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 17:52

Da li je Florentino Perez spreman da čeka do sredine jula?

Real Madrid je u prilično nezavidnoj situaciji nakon odlaska Zinedina Zidana, pa svetski mediji iz dana u dan pišu o novim konktatima sa raznoraznim trenerima, a sada se pojavilo jedno novo ime. Kako javljaju brazilski mediji, poziv Kraljevskog kluba dobio je i selektor Brazila Tite. Ipak, za Madrid je otišao ekspresan odgovor: „Čujemo se posle Mundijala”.

Osnovno je pitanje, da li će Florentino Perez biti spreman da čeka do kraja jula na pregovore, jer mu je trener koji će voditi tim naredne sezone potreban u što kraćem vremenskom periodu.

Izabrane vesti

Tite je ispao veliki profesionalac, pošto nije želeo da kvari atmosferu uoči Svetskog prvenstva u Rusiji, iako je čelnicima Real Madrida navodno poručio da je i te kako zainteresovan za klupu Kraljevskog kluba.

Iskusni strateg nikada nije radio u Evropi, a generalno gledano brazilski treneri i nemaju neku specijalni kredibilitet na Starom kontinentu. Poslednji tamošnji trener u Evropi bio je Luis Felipe Skolari, koji je 2008. godine kratko vodio londonski Čelsi.

Tite je Brazil preuzeo u junu 2016. godine i u potpunosti mu vratio snagu. Selesao je lagano stigao do Mundijala, a pod Titeovim vođstvom ima učinak od 16 pobeda, tri remija i samo jednog poraza. Sada se očekuje da zablista i na Mundijalu.

Foto: Action images


tagovi

Tite

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara