Real odgovorio Barsi: Za Jovića 45.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.02.19. | 10:41

Bild piše da je šampion Evrope trenutno u prednosti

El Klasiko za potpis mladog srpskog napadača Luku Jovića i dalje traje. Nemački mediji su juče obelodanili informaciju da su agenti najboljeg strelca Bundeslige već postigli dogovor sa Barselonom, ali čini se da Real ne sedi skrštenih ruku.

Tačnije, Bild je plasirao informaciju da je Florentino Perez poslao ponudu u Frankfurt tešku 45.000.000 evra. I da je zbog konkretnosti i pomenute sume u ovom trenutku za korak ispred Barselone kada je u pitanju trka za mladog srpskog asa.

Izabrane vesti

Istina, prema pojedinim saznanjima Barselona već dugo kuva transfer Luke Jovića. Sve je počelo još u novembru kada je jedan od glavnih skauta Barselone boravio u Beogradu kako bi na delu video Jovića u utakmici sa Crnom Gorom. Potom je napadač rođen 1997. godine opserviran sa svih strana i dobio je više nego zadovoljavajuće ocene.

Međutim, očigledno je da je ofanziva Barselone podstrekla ljude u Madridu da krenu agresivnije u akciju. Pitanje je da li su zakasnili, obzirom da je manadžer Luke Jovića već imao sastanak sa direktorima Barselone Pepom Segurom i Erikom Abidalom.

Međutim, Jović se savršeno uklapa u novu viziju Real Madrida o kojoj je pričao predsednik Kraljevskog Kluba Florentino Perez.
„Nastavićemo da radimo na dovođenju mladih igrača koji mogu da budu zvezde u budućnosti“, poručio je Florentino Perez.

On je dodao da mu nisu jasna pitanja o novoim napadaču, pošto Real u svojim redovima ima najboljeg na svetu Karima Benzemu. Ali... Bivši francuski reprezentativac je već u jeseni karijere, baš kao i Luis Suarez. I taj podatak bi mogao Joviću širom da otvori vrata najvećih španskih klubova.

U Ajntrahtu mogu da budu mirni. Dobili su Jovića za samo šest miliona evra i sada sa strane mogu da gledaju licitaciju klubova koji žele bivšeg vunderkinda Crvene zvezde.

Letnji prelazni rok je još daleko.

 


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara