Real poslao Lunina na pozajmicu - Leganes će mu dati minute

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.08.18. | 21:10

Mnogo španskih klubova je želelo u svom jatu ukrajinskog golmana

Real Madrid je zvanično objavio da je poslao golmana Andrija Lunina na pozajmicu. On će igrati u Leganesu do sledećeg leta.

Lunin će tamo možda imati šansu i da bude starter tokom cele sezone, a to će mu doneti neprocenjive minute u kojima će se privići na uslove koji vladaju u Primeri. Na ovaj način će Real Madrid moći na bolji način da se uveri šta Lunin može da pruži između stativa.

Izabrane vesti

Možemo reći da je ovo mala "pobeda" za Leganes jer je ovog ukrajinskog talentovanog čuvara mreže želelo mnogo španskih klubova.

Lunin ima 19 godina, došao je u Real 1. jula iz Zorije i plaćen je 8.500.000 evra. Ima dugoročan ugovor sa Realom do 2024. godine, tako da je ova pozajmica potpuno logičan potez Kraljevskog kluba.

I posle odlaska Lunina iz Reala, Madriđani imaju i dalje četiri golmana u rosteru. Tako da će Luka Zidan ili Kiko Kasilja morati da napuste prvi tim.

Kasilja je imao interesovanje iz Primere, ali je problem njegova plata koju klubovi baš i ne žele da plaćaju pa možda on ipak ostane u Realu kao treća opcija.

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Andrij Lunin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara