Realove formacije sa sledeću sezonu: 4-3-3 ili 4-2-3-1, Jović zamena Benzemi

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.19. | 18:38

Kako će izgledati sastav Kraljevskog kluba u narednoj sezoni

Dolazak Edena Azara još jednom je pokrenuo priče oko izgleda Realovog tima za narednu sezonu. Nakon dolaska Luke Jovića mogli ste da vidite kako bi mogla da izgleda formacija sa srpskom napadačem u njoj, ali ugledna Marka otkriva da jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi u ovom trenutku nema mesto u startnih 11 Kraljevskog kluba za narednu sezonu. U obe varijante postavljen je kao prva opcija zamene za Karima Benzemu. Naravno, ima dovoljno vremena da se i to promeni.

Marka tvrdi da postoje samo dve moguće formacije u kojima Real Madrid može da igra u sezoni 2019/2020, a to su 4-3-3 i 4-2-3-1. Zanimljivo, u obe opcije startno mesto ima i Pol Pogba, za kojeg u ovom listu očigledno veruju da će biti sigurno pojačanje Kraljevskog kluba u ovoj sezoni. Pre svega, jer se radi o izričitoj želji Zinedina Zidana.

Izabrane vesti

U obe njihove opcije nema dileme kako bi izgledala startna postava. Na golu je zacementiran Tibo Kurtoa, poslednju četvorku čine Karvahal, Varan, Ramos i Marselo, dok će u vezi igrati Pogba, Kros i Modrić. Trojku u navali čine Vinisijus, Benzema i Azar. Dakle, promena može biti samo u načinu gde igrači stoje na terenu. Ukoliko Pogba ipak ne dođe u Madrid, mesto u startnoj postavi zauzeće Kasemiro.

Dolazak Azara prebacio je Vinisijusa na desni bok, pa će Brazilac morati da prođe period blagog privikavanja na to mesto u timu. Luka Jović će svoje mesto u timu tražiti sa klupe, što i ne bi moglo da bude loše za njega u smislu opterećenja na samom startu sezone. Sa druge strane, velika odgovornost biće na Benzemi, od kojeg će se očekivati golovi. Ukoliko iskusni Francuz ne bude na željenom nivou, automatski će se otvoriti prilika za Jovića, koji je projektovan da bude rešenje za duge staze u navali najtrofejnijeg kluba u Evropi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara