Aleksandar Jovanović protiv Spartaka
Aleksandar Jovanović protiv Spartaka

Recko poručuje iz Niša: Ubeđen sam, pobeđujemo

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.05.18. | 18:46

Radnički bez trojice protiv Napretka

U Nišu se nekoliko dana pričalo o suđenju, preciznije o Srđanu Obradoviću, a uoči susreta završnog kola plej-ofa ponovo je fudbal centralna tema. Na Čair dolazi Napredak i ukoliko Radnički zabeleži tri boda onda će se primaći plasmanu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U slučaju da savlada Kruševljane, tim Dragana Antića Recka može na internacionanu scenu već u četvrtak veče, pod uslovom da trenutno trećeplasirani Spartak ne pobedi u Humskoj. U suprotonom, moraće da sačeka narednu sredu i u finalu Kupa Srbije navija za crno-bele protiv lučanske Mladosti, jer mu taj scenario garantuje da će u Evropu.
Radnički u poslednje vreme igra odlično, to smo pokazali i u Subotici . Znam da nas očekuje teška utakmica, ali sam ubeđen u našu pobedu i siguran u svoje momke. Bićemo oslabljeni za trojicu standardnih igrača, Milana Pavkova (crveni karton u Subotici), Sinišu Babića i Aleksandra Stanisavljevića (povrede), ali koga nema bez njega se može i mora. Očekujemo dobru igru i pobedu koja bi na, uz povoljanrasplet na ostalim utakmicama, odvela u Ligu Evrope. To je naša želja i mislim da Radnički to zaslužuje“, predočio je Dragan Antić.

Izabrane vesti

Prema Reckovim rečima, špic će sutra biti Slaviša Stojanović (igrao nekoliko puta napadača), iza njega dejstvovaće Saša Stojanović, Marko Mrkić i Aleksandar Jovanović, dok se na mesto desnog beka vraća Nikola Aksentijević, koji nije igrao protiv Spartaka.
Očekuje nas duel sa ekipom koja nas je već dva puta savladala u ovoj sezoni, daćemo sve od sebe da im to ne dozvolimo po treći put. Napredak je dobra ekipa, ali naš motiv je ogroman i mislim da ćemo se mi pitati na terenu. U ovu utakmicu nam je stala cela sezona, spremni smo i koncentrisani na tri boda“, optimista je Slaviša Stojanović.

Uprava Radničkog odlučila je da ulaz na stadion Čair bude slobodan.

FOTO: Star sport


tagovi

Dragan AntićMilan PavkovSlaviša Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara