Red Hot Čile (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.19. | 08:17

Japan se loše proveo na Morumbiju - 4:0

Progutao je Japan ljute papričice na startu Kupa Amerike. Za svakog goste četiri komada dosta, logika je Čilea, koji je pregazio Samuraje u prvom kolu kontinentalnog takmičenja. Specijalna pozivnica je presela Azijatima, koji su startovali teškim porazom – 4:0.

Bila je to noć Aleksisa Sančeza. Ušao je u istoriju čileanskog fudbala. Odigrao je 125. utakmicu u dresu reprezentacije, upisao 63. pobedu, postigao je jedan gol protiv Japana, što mu je 42. za državni tim, a dodao je i 36 asistencija.

Izabrane vesti

Japan se držao na Morumbiju do finiša prvog poluvremena. Erik Pulgar je u 41. minutu načeo Samuraje, doneo je prednost Čileu, a nastavak meča je doneo furiju.

Eduardo Vargas je prvi od svoja dva gola postigao u 54. a drugi u 83. minutu, dok je Aleksis Sančez svoj doprinos dao pogotkom u 82. minutu.

 

 

 

Sa četiri laka komada je i Urugvaj ispratio Ekvador - 4:0. Sve je bilo rešeno već posle prvog poluvremena, kada su nebeskoplavi vodili 3:0 golovima Lodeira, Kavanija i Suareza. Do kraja je samo Mina autogolom potvrdio trijumf Urusa.

U narednom kolu Urugvaj će igrati protiv Japana, dok će Čile odmeriti snage sa Ekvadorom.

Foto: Reuters

KUP AMERIKE

Grupa C, 1. kolo

Urugvaj - Ekvador  4:0 (3:0)
/Lodeiro 6, Kavani 33, Suarez 44, Mina ag 78/

Čile - Japan  4:0 (1:0)
/Pulgar 41, Vargas 54, 83, Sančez 82/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara