Omri Glazer (Reuters)
Omri Glazer (Reuters)

Rezervni golman Sitija skautirao Glazera: Šutirajte mu po zemlji, fokusiran je na visoke lopte

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.23. | 11:07

Kako je Stefan Ortega Moreno pomogao Rodriju i Alvarezu da savladaju Izraelca

Mnogo toga se u redovima Mančester Sitija izdešavalo od duela sa Crvenom zvezdom. Građani su, usled povreda, ostalih bez nekoliko bitnih igrača, nanizali su dva poraza...

Ali i dalje se na Etihadu povremeno priča o sjajnoj soloparituri golmana Crvene zvezde Omrija Glazera u prvom poluvremenu duela sa prvakom Evrope. Rezervni čuvar mreže Građana Stefan Ortega ispričao je u Sitijevom Podkastu kako je uvideo slabosti Omrija Glazera, bez obzira na 13 odbrana u prvom poluvremenu.

Izabrane vesti

Kaže da je sa klupe primetio kako se Glazer fokusira na visoke lopte, i savetovao Rodriju i Alvarezu da mu šutiraju po zemlji.

”Sedeo sam na klupi protiv Crvene zvezde. Video sam u prvom poluvremenu da imamo mnogo šuteva na gol iz peterca, i da uglavnom pokušavamo sa visokim loptama. Njihov golman uopšte nije bio loš, ali je bio fokusiran na šuteve u gornje uglove”, poručio je Stefan Ortega.

On je otrkio šta je rekao Rodriju i Alvarezu tokom pauze.

”Rekao sam im da nema potrebe da postižu lepe golove. Ponovio sam da treba da šutiraju po zemlji, jer je teren bio nakvašen. Uz to lopte Lige šampiona su vrlo brze i nezgodne za golmane. Obećao sam im da će sigurno pogoditi ako ciljaju donje uglove.”

Upravo na taj način Rodri je treći put na meču savladao Omrija Glazera i rešio pitanje pobednika.


tagovi

Omri Glazer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara