REZZIME DANA (četvrtak): Argentinci uprskali, ali nisu jedini...

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.06.18. | 22:34

Pogledajte ko vam je 21. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VESTEROS - FOVARD (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Nije počelo kako treba. Daleko od toga. Fovard je već u četvrtom minutu poveo i više od pola sata čuvao prednost. U smiraj prvog poluvremena Safari je izjednačio, a Span u 72. minutu doneo potpuni preokret, čime je Vesteros zadržao lidersku poziciju svojoj diviziji švedske treće lige.

FRANCUSKA - PERU (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Malo ko mogao je da bude zadovoljan igrom Francuske. Možda Didije Dešan ne može toliki broj zvezda da postavi u službu tima, ali Trikolori su drugim uzastopnim (teško izvojevanim) trijumfom obezbedili plasman u osminu finala Svetskog prvenstva. Heroj je Kilijan Mbape koji je uz dosta sreće zatresao mrežu hrabrih Peruanaca.

LIEPAJA - JELGAVA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Posle dva uzastopna poraza kod kuće vreme je bilo za pobedu. Lijepaja noći na drugoj poziciji, pošto je sa pola gasa savladal Jeglavu u 12. kolu letonskog prvenstva. Prvi gol postigao je Tobers u 26. minutu, drugi Ikaunijeks u 64. i to je bilo sasvim dovoljno domaćinu da udari i sedmu recku u kolonu trijumfa.

PS KEMI - ROPS (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:1

Za razliku od Danaca i Argentinaca, ova velika kvota je uhvaćena! Jedva, ali je uhvaćena. PS Kemi je bio bolji rival, Rovanijemi je uputio tek jedan udarac u okvir gola i taj jedan bio je odlučujući. A postigao ga je makedonski internacionalac Filip Ivanovski u 53. minutu.

PRECRTANO:

ARGENTINA - HRVATSKA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:3

Brodolom! Jedan od favorita je pribijen uza zid. Sada strepi i za prolaz u nokaut fazu Mundijala. Hrvatska je razbila Argentinu u paramparčad onda kada se učinilo da će Gaučosi krenuti u totalnu ofanzivu. Prvo je Vili Kabaljero napravio kardinalnu grešku, omogućivši Rebiću da lepim pogotkom načne poljuljanu Sampaolijevu četu. Zatim je Modrić sa distance potvrdio klasu, da bi konačan udarac razmontiranim Južnoamerikancima zadao Rakitić u prvom minutu sudijske nadoknade.

DANSKA - AUSTRALIJA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Pata karte u Samari. Ruke trljaju samo Francuzi, koji su pobedom obezbedili mesto u osmini finala Svetskog prvenstva. Imali su Eriksen i društvo sve u svojim rukama. Vodili, kontrolisali meč, ali onda su iznenada povukli ručnu. Sokerosi su to iskoristili. Ubedili sebe da mogu mnogo više nego do tada i ne samo da uspeli da dođu do boda, već imaju realnu šansu i da prođu dalje.

LINKOP. SITI - KARSLUNDS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Ne, ne i - ne! Teško će Linkoping Siti na ovaj način u viši rang. Tek što je ušao u formu i upisao dve uzastopne pobede, Linkoping je kiksnuo. I to protiv davljenika Karlsundsa, koji je čak i vodio od 52. minuta, ali je osam minuta kasnije kapitulirao. Ipak, ništa vredno pomena nije se dogodilo u nastavku.

MUGURUZA - STRICOVA (tip bezh 1, kvota 1,30) - rezultat 0:2

Barbara Stricova ima lek za jednu od najboljih teniserki na svetu. Garbinje Muguruza je lako izgubila u osmini finala Birmingema, što joj je bio treći vezani poraz od od iskusne Čehinje. Po setovima je bilo 2:6, 4:6, a meč je trajao nešto manje od sat i po vremena.

ASIRISKA - DALSTORPS (tip 1, kvota 1,37) - rezultat 1:1

Šta se desilo sa najboljim napadom u Istočnom Gotlandu u švedskoj četvrtoj ligi? Asiriska je i treći put u poslednja četiri meča kiksnula, pošto je sa osrednjim Dalstorpsom podelila plen. Inače, ovo je Asiriski bio prvi remi kod kuće, posle pet pobeda od starta sezone.

Foto: Action Images


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara