REZZIME DANA (četvrtak): Danska podvala

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.03.19. | 23:25

Pogledajte ko vam je 21. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

BELGIJA - RUSIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1
Bez previše muke, mada možda rezultat tako i ne govori, uspeli su Belgijanci da upišu prva tri boda u kvalifikacijama i naprave značajan korak ka prvom mestu u grupi. Nije ih omeo ni kiks golmana Tiboa Kurtoe koji je Rusima pomogao da izjednače, Eden Azar je sa dva komada otklonio svaku dilemu oko konačnog ishoda.

Detaljniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

SEVERNA IRSKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Veoma bitnu pobedu večeras zabeležila je Severna Irska. Tim koji sa klupe predvodi Majkl O'Nil dočekao je Estoniju i rutinski je poslao kući sa dve lopte u mreži. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, ali je Mekgin otključao bravu Estonaca u 56, da bi Dejvis sa bele tačke povisio na 2:0 u 75. To je bio i konačan rezultat.

MAKEDONIJA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:1
Trijumf našim južnim susedima kreirali su Ezgjan Alioski i Elif Elmas koji je sa dva pogotka bio centralna figura ove utakmice. Jedino će selektor Angelovski biti nezadovoljan što su njegovi puleni u finišu popustili i primili gol od objektivno najslabije selekcije u grupi, ali eto može barem da uživa u prvom mestu, kao i vi koji ste zaokružili keca.

HOLANDIJA - BELORUSIJA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 4:0
Ponovo Holanđanima možemo da prišijemo pridev - Leteći. Brzi su, mladi su, talentovani su, željni su fudbala i toga da se vrate na najveću scenu. Tamo gde im je po fudbalskom DNK i mesto. Na početku kvalifikacija su dočekali Belorusiju i odradili je s 4:0 (2:0). Ovo je reprezentacija koju je uživanje gledati.

Detaljniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

SLOVAČKA - MAĐARSKA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0
Golovi Ondreja Dude i Alberta Rušnjaka doneli su tri boda domaćoj selekciji, koja bi mogla da izazove Vels u borbu za drugo mesto i plasman na prvenstvo Evrope. Mađari posle ovog poraza praktično već sada mogu da zaborave na tu mogućnost.

HRVATSKA - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:1
Šetala je Hrvatska po ivici. Oslabljeni tim svetskih vicešampiona morao je žestoko da se preznoji da bi se spasao blamaže na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Dalekometni projektil Andreja Kramarića u 79. minutu vratio je boju u lice Hrvatima, koji su sa 2:1 savladali Azerbejdžan i upisali očekivanu pobedu.

Detaljniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

PRECRTANO

AUSTRIJA - POLJSKA (tip GG, kvota 2,05) - rezultat 0:1
Žalićete dugo za promašajem Marka Janka u 89. minutu. Sve vam se ovde lepo otvorilo, Pjontek je doveo Poljake u vođstvo u 69. minutu, ali Austrijanci nisu obavili svoj deo posla. Imali su šanse, nisu imali sreće pa je lepa kvota ostala nezaokružena na kraju.

Detaljniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

KOSOVO - DANSKA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:2
Ne da Danci nisu imali šansu da pobede na ovom meču nego su jedva iščupali i remi u prijateljskom meču u Prištini. Dva puta su domaćini vodili, i oba puta izgubili prednost zahvaljujući golovima Eriksena sa bele tačke i Hojbjerga u 91. minutu.

BUDUĆNOST - EFES (tip bezh2, kvota 1,25) - rezultat 84:91
Budućnost je odigrala poslednju utakmicu ove sezone u Evroligi kao domaćin. Plavi su se od Morače oprostili ubedljivim porazom od Anadolu Efesa 91:84, a presudila im je serija od 15:0 gostiju u prvom poluvremenu kada su se odlepili na ogromnu razliku.

Detaljniji izveštaj sa ovog meča pročitajte ovde

ŠOLE - MARINJAN (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:0
Izgubio je domaćin još dva boda u poteri za drugim mestom i direktnom promocijom u viši rang. Da nema ništa od keca ovde naslućivalo se u 72. minutu kada je isključen prvotimac Šolea Seba. Na kraju su domaći imali i sreće pošto je Marinjan propustio nekoliko dobrih šansi da odnese čitav plen.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara