REZZIME DANA (četvrtak): Isplatila se vera u srpski fudbal

Vreme čitanja: 4min | čet. 19.07.18. | 22:45

Pogledajte ko vam je 19.jula doneo, a ko odneo novac

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali... 

ZAOKRUŽENO:

KAIRAT - ENGORDANI (tip 1, kvota 1,05) - rezultat 7:1
Tim je u odnosu na pre tri godine, kada su im se putevi ukrstili sa Crvenom zvezdom, promenjen, ali Kairat iz Almatija ponovo bljuje vatru u evropskim kvalifikacijama. Dobro, očekivao se siguran trijumf protiv slabašnog Endorganija iz Andore. Redovno je, prethodnih godina, rivale u evropskim kvalifikacijama terorisao Žerar Gou. Međutim, tamnoputi napadač je otišao, a na njegovo mesto je uskočio Marton Epel. Povremeni reprezentativac Mađarske nije mogao da poželi bolji debi za novi klub. On je u trijumfu nad Endorganijem postigao četiri gola. I pokazao da je uprava Kairat napravila pravi posao kada ga je dovela iz Honveda...

GZIRA - RADNIČKI NIŠ (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1
Radnički je gotovo rutinski odradio posao. Nije bio superioran kao pre sedam dana u Nišu, ali je u dobroj meri kontrolisao ritam i dešavanja na terenu. Gzira je najbolju šansu propustila sredinom prvog poluvremena kada je iz neposredne blizine pucao napadač Žoržinjo.  Nekadašnji omladinski reprezentativac naše zemlje Radovan Pankov odlučio je pobednika na Senteneri stadionu na Malti. Mladi štoper se u osmom minutu odlično snašao u šesnestercu domaćina i pogodio mrežu Gzire na asistenciju levonogog Stanisavljevića.

SLOVAN BRATISLAVA - MILSAMI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 5:0
Slovan iz Bratislave je bio ubedljiv na svom terenu protiv moldavskog Milsamija. Dva gola postigao je nesuđeni napadač Crvene zvezde Andraž Šporar. Sve u svemu, bio je ovo jedan od najlakše zaokruženih kečeva ikada. Bez muke, grickanja noktiju, nervoze. Sve je ovde bilo kako treba. 

MAKABI TEL AVIV - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0
Gol odluke (prvi meč završen remijem 1:1) postigao je Atar u 45.minutu. I to na sjajan način. Posle kontra napada opalio je sa 17 metara i pogodio suprotne rašlje. Na taj način Makabi je overio kartu za Niš i susret sa Radničkim. Sigurno je da će srpska kolonija koju predvodi Vlada Ivić, a čine je Miloš Veselinović i Predrag Rajković, imati ulogu favorita...

PARTIZAN - RUDAR PLJEVLJA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:0
Ako bi se tražila samo jedna reč da opiše početak Partizanove sezone, idealna bi bila  - rutinski. Na kraju će se pamtiti se da su u promenjenoj formaciji 4-1-3-2, sa velikim brojem izmena, pred oko 10.000 navijača u ugodnoj večeri na Topčiderskom brdu, golove postigli Danilo Pantić, Ognjen Ožegović i Rikardo Gomeš i da su svi zadaci stavljeni pred tim Miroslava Đukića ispunjeni.

KOLREJN - SPARTAK SUBOTICA (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 0:2
Odlučujući trenutak dogodio se u 33. minutu. Tada je na asistenciju Ćalasan odlično reagovao Mile Savković i pogodio mrežu domaćina. Kolrejn se nije predavao. Imao je domaćin nekoliko opasnih prilika. Raspoložen je bio i golman Subotičana Perić i na pravi način se iskupio za prošlonedeljni kiks. Mnogo sreće imali su fudbaleri Spartaka u 63. minutu. Bila je to stopostotna šansa za domaćina. Bio je sam Mekgonigl pred golom Golubova, ali je slabo šutirao. Stiskali su domaći, ali je Spartak odoleo. I na kraju je trijumf podebljao Čečarić. Asistent je bio Savković.

PRECRTANO:

IRTIŠ - TRAKAJ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1
Gledajući ovogodišnje rezultate Irtiša ovakav ishod je mogao da se nasluti. Rival Crvene zvezde iz prošlogodišnjih kvalifikacija je ove sezone ofanzivno impotentan. Posle remija u Litvaniji, Irtišu je bila potrebna pobeda, ali Trakai je jednostavno bio koncentrisaniji. Ipak, čini se da će trenutno četvoplasirani tim litvanskog prvenstva biti plitak potok za Partizan. Trakai je imao tri šuta ka golu Irtiša, ali jedan je bio plodonosan. Igrao se 19. minut kada je nekadašnji reprezentativac Rusije Dinjar Biljaletdinov sjajno iskreirao akciju i još bolje centirao Cizasu za, ispostaviće se, pobedonosni pogodak.

VARDAR - PJUNIK (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:2
Prošlogodišnji učesnik Liga Evrope, skopski Vardar, senzacionalno je škartiran sa međunarodne scene. Makedonci su i u drugom meču poraženi od jermenskog Pjunika. Oba gola postigao je nekadašnji fudbaler Borca Bakar Balde, levonogi internacionalac iz Gvineje Bisao. Stvarno šteta, činilo se da bi Vardar mogao u revanšu da bar anulira onaj minus iz prvog meča, ali nije išlo...

BEITAR JERUSALIM - ČIHURA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2
Posle remija bez golova u prvom meču činilo se da će domaćin nekako uspeti da slomi otpor gostiju. Beitar je poveo u pravom trenutku. Igrao se 62. minut kada je nekadašnji krilni fudbaler crveno-belih Idan Vered pogodio gruzijsku mrežu. Međutim, onda je usledio šok. Za samo deset minuta Kakubava i Degubava su iskreirali preokret za šok u Jerusalimu.

KOPENHAGEN - KUPS (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 1:1
Malo je nedostajalo da vidimo još jedno iznenađenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nekadašnji učesnik Lige šampiona pošteno se igrao vatrom protiv finskog Kupsa. Gosti su u 71. minutu poveli i izjednačili ukupan rezultat. Međutim, Kopenhagen je uhvatio poslednji voz i izjednačio iz penala. Nažalost, kec nije zaokružen...

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danarezzimebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara