REZZIME DANA (četvrtak): Ko bi rekao da je Evroliga nagazna mina?

Vreme čitanja: 4min | čet. 18.04.19. | 23:01

Pogledajte ko vam je 18. aprila doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ČELSI - SLAVIJA PRAG (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 4:3

Zicer dana i kec kao vrata, mada nas je Petr Sevčik malo zabrinuo sa dva projektila početkom drugog poluvremena. Ali kakav god da je, preozbiljan je Čelsi klub da bi sebi dozvolio da protiv Slavije ispusti prednost od 3:0, pa i 4:1. Milosti su imali samo prema svima koji su igrali na njihovu pobedu, pa su prva tri gola postigli za uvodnih 17 minuta. Istina, nasekirali su vas u finišu, ali i to je čar fudbala. U odvojenom tekstu čitajte izveštaje sa tri od četiri revanš utakmice Lige Evrope, jednu smo odvojili, znate sigurno već zašto.

VALENSIJA - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:0

Ovde nije bilo nikakve dileme. I u prvom meču se videlo da je Valensiaj bolji tim, na Mestalji smo samo dobili potvrdu. Pride nismo morali da čekamo poslednje minute meča kao na Madrigalu. Toni Lato več u 13. minutu, pa kapiten Dani Pareho u 54. Niste se ni preznojili oko keca u Valensiji.

AJNTRAHT F. - BENFIKA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:0

Možda bi sve bilo drugačije da se ovaj meč igrao u ligi šampiona, jer tamo postoji i video tehnologija. U Ligi Evrope je nema, a sudije nisu primetile da je Filip Kostić vodeći gol postigao iz nedozvoljene pozicije. I treba da im kažete hvala, jer tako su utabale put do Ajntrahtovih 2:0 u revanšu sa Benfikom. Opširnije samo o ovom meču čitajte OVDE.

KOPENHAGEN - MIDTJILAND (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 3:0

Veliki derbi, da je Mitjiland pobedio prišao bi lideru prvenstva Danske na samo dva boda razlike. Ovako, Kopenhagen je odmakao na velikih osam i verovatno rešio šampionsku trku, pošto je u prva četiri kola uzeo maksimalnih 12 bodova. Andreas Bjeland je načeo goste, 34-godišnji Dame N’Doje ih sa dva komada dokrajčio.

KARABAG - KEŠLA (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:0

Prvi protiv poslednjeg na tabeli, ovde nije smelo da bude nikakve dileme i Karabag nije razočarao, za razliku od nekih, ali o njima kasnije. Posle samo 18 minuta igre 1:0 posle gola Simeona Slavčeva, u 60. minutu prednost je duplirao Ričard Almeida, šlag na tortu u 75. sipao je Abdelah Zubir. Karabag je siguran izbor i za naredne mečeve, posebno zato što još nije pobegao Nefčiju na bezbednu razdaljinu.

PRECRTANO

NAPOLI - ARSENAL (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 0:1

Pre meča je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis rekao da je Arsenal u prvom meču uhvatio njegov tim na kontre, iako smo svi videli da su Englezi bili mnogo bolji u Londonu. Na revanšu u Napulju su samo potrvdili da su bar trenutno bolji tim. U 36. minutu je Aleksandar Lakazet postigao taj jedan gol koji je značio da su Napoliju potrebna četiri i tu je bio kraj.

CSKA - BASKONIJA (tip bezh1, kvota 1,20) – rezultat 68:78

Previše je opušten CSKA ušao u meč i to mu se žestoko obilo o glavu. Darun Hilijard (16 poena) i Vensan Poarije (14p, 15sk) su bili nezaustavljivi i CSKA je izgubio prvi plej-of meč na domaćem terenu posle 11 godina. Baš i nije izabrao pravi trenutak, ne iz ugla kladioca. Izveštaj iz Moskve čitajte OVDE.

SJK - HELSINKI (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 0:0

Možda i malo preambiciozan plan, ali četvrtkom se i nema prevelikog izbora. Dobar deo vas je svejedno prihvatio da rizikuje i zategao dvojku u derbiju Finske u kome su jedan na drugog udarili drugoplasirani SJK i vodeći HJK, odnosno Helsinki. Mada nisu baš udarili svom snagom. Naprotiv, razočaravajućih 0:0.

PIZA - PONTEDERA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0

I još jednom – krompirići. Mada ovde nije izbor bio loš, no je Piza bila loša. Za rivala je kod kuće imala Pontedero, 18 bodova više osvojila je od protivnika u dosadašnjem toku sezone, ali je očigledno odustala od jurnjave sa Virtus Entelom i Pjačencom za direktnu promociju u Seriju B. Tja!

FENERBAHČE - ŽALGIRIS (tip bezh1, kvota 1,15) – rezultat 80:82

Ograničio je Fenerbahče goste iz Litvanije na 43 poena u prvom meču i teško da je bilo ko mogao da pretpostavi da će izgubiti prednost domaćeg terena u drugoj utakmici, ali... Čuda se dešavaju. Ne svaki dan, ali dešavaju se. Edgaras Ulanovas je bio sjajan, Nejt Volters veoma dobar, a kad je Fener i dobio priliku da se vrati u meč Marko Gudurić je nažalost nagazio liniju pre šuta za preokret. Uostalom, detaljno o meču čitajte OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara