""
""

REZZIME DANA (četvrtak): Ne pobeđuju uvek Nemci!

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.06.17. | 22:57

Pogledajte ko vam je 22. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ENGLESKA M21 - POLJSKA M21 (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0
Mlada selekcija Engleska ide među četiri najbolja tima Starog kontinenta pošto je u Kjelceu pregazila domaću selekciju sa 3:0 u poslednjem kolu A grupe i osvojila prvo mesto na tabeli. Mogli su Englezi i ubedljivije da osvoje ova tri boda. Već u šestom minutu su poveli, a terensku inicijativu totalno su iskoristili u drugom poluvremenu.

HELSINKI - MARIJEHAMN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0
Helsinki je samleo šampiona. Od Marijehamna nisu ostali ni dugmići. Istina, rezultat nije toliko ubedljiv, ali partija najboljeg tima Finske minule sezone garantuje borbu za opstanak u ovoj. Naime, gosti u prvih 45 minuta nisu ni šutnuli na gol Helsinkija, a u drugom su maksimalno tri puta prešli centar. Domaćin je zatresao mrežu sredinom prvog dela, a 25 minuta pre kraja osigurao je pobedu.

VPS - ROPS (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0
Stravična razlika u posedu lopte se isplatila. VPS je uspeo da naplati 70 odsto lopte u nogama, odnosno, konstantne nalete ka golu RoPS-a. Gosti su se opredelili isključivo na kontranapade, međutim, slaba vajda. Pogodak iz sudijske nadoknade prvog poluvremena bio je koban po njih.

BELGRANO - NJUELS O.B. (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:1
Dobro drugo poluvreme nije bilo dovoljno Njuelsu da ostvari pozitivan rezultat. Belgrano je iskoristio penal u smiraj prvog dela igre i period u kome je potpuno zatvorio sve prilaze svom golu. Gosti su izjednačili odmah po povratku sa velikog odmora, a zaslužen trijumf Belgrano je ostvario pogotkom Markeza u drugom minutu sudijske nadoknade.

RIGA - JELGAVA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:0
Riga je potvrdila da poseduje dobru odbranu. Najbolju u Letoniji. Treći meč zaredom Riga je sačuvala mrežu i zahvaljujući tome nastavila pohod ka vrhu tabele. U jednom od derbija kola na pleća je bačena Jelgava. Duel je bio gotovo izjednačen, a jedini gol delo je Laizansa u 44. minutu.

PRECRTANO:

NEMAČKA - ČILE (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 1:1
U najinteresantnijem meču dosadašnjeg toka Kupa konfederacija - iliti bolje reći najvećem derbiju - poprilično razočaravajući fudbal i remi. Mnogo bolji fudbal gledali smo u prvih 45 minuta. Aleksis Sančez iskoristio je kardinalnu grešku Škodrana Mustafija i doveo Čileance u vođstvo već u 6. minutu. A ako nečim može da bude zadovoljan Joakim Lev, onda je to činjenica da Panceri izgleda dobijaju napadača na kog će moći da računaju narednih godina. To je Lars Štindl koji je danas doneo bod svom timu.

ERGRITE - DEGERFORŠ (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:2
Derbi vrha tabele u Drugoj ligi Švedske pripao je gostima. Degerforš je poveo u ranoj fazi susreta, već posle četiri minuta igre, što je negativno uticalo na igrače Ergritea. Oporavili su se tek u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je poravnao iskusni Johan Elmander, nekadašnji as Noriča, Galatasaraja, Boltona i Tuluza. Ipak, gosti su sredinom drugog dela zatresli mrežu posle kontre i sačuvali vođstvo do kraja meča.

SLOVAČKA M21 - ŠVEDSKA M 21 (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 3:0
Mlada reprezentacija Slovačka savladala je vršnjake iz Švedske 3:0. Već u petom minutu je Martin Krijen iz Plzenja iskoristio asistenciju Roberta Mazana i glavom poslao loptu u mrežu nemoćnog švedskog golmana, a sve je bilo jasno već u 22. minutu pošto je Adam Zrelak asistirao Jaroslavu Mihaliku za 2:0. Iako mnogi kažu da je upravo taj rezultat najopasniji u fudbalu, slovački fudbaleri su rutinski priveli meč kraju. Od Šveđana slaba vajda...

KARLŠTAD - UDEVALA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:3
Karlštad nije uspeo da opravda ulogu favorita, već je počeo da rasprodaje bodove. Posle serije dobrih rezultata koji su ga doveli na čelo, Karlštad je minule sedmice remizirao na strani, a sada je glatko poražen na svom stadionu. Udevala nije imala milosti. Grubo je kažnjavala propuste domaćina i zasluženo mu uzela skalp.

SKILJEBO - GAMLA UPSALA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0
Skiljebo lagano posustaje. Držao se nekoliko sedmica na liderskoj poziciji, ali je u poslednjih sedam dana pao sa nje. Posle neuspeha u prošlom kolu usledio je remi kod kuće protiv sve bolje Upsale. Gosti su u usponu forme, a dve vezane pobede potvrdili su bodom velikim kao kuća protiv Skiljeba. Sasvim zasluženo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

rezzimerezzime danasportsko klađenjestatistika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara