REZZIME DANA (četvrtak): Nije bilo loše, Sevilja, Inter i Napoli vam pokvarili dan

Vreme čitanja: 4min | čet. 14.03.19. | 23:10

Pročitajte ko vam je doneo pare 14. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali..

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - DINAMO ZAGREB (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Silne muke imao je najveći klub Portugala da skrši otpor Dinama. Jeste Benfika bila bolja, ali nije znala da odgovori na defanzivni blok tima iz Hrvatske.  Tek ulaskom Žonasa Benfika je delovala ozbiljnije. Pomenuti igrač je u 71. minutu odličnim udarcem pogodio mrežu Livakovića i meč odveo u produžetak. Već tada ste mogli da zaokružite ovaj par. 

ARSENAL - REN (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Mnogo lakše nego što se očekivalo Arsenal je prošao dalje. Nije istina to bilo blistavo izdanje prošlogodišnjeg polufinaliste, ali bilo je sasvim dovoljno da se Ren vrati u francuske okvire. Imaju oni još mnogo da uče kako bi mogli da igraju u Evropi, trebalo bi to da im je jasno posle užasnog početka večerašnjeg meča i dve lopte u mreži Tomaša Kubeka posle samo 15 minuta igre. Prvi je postigao Obamejan, drugi Ešli Mejtlend Najls, na Pjer-Emerikovu asistenciju.

VILJAREAL - ZENIT (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Krasnodaru je Gonsalo Guedeš presudio Rusima, na Madrigalu je to bio Đerar Moreno. Napadač koga je Viljareal ovog leta doveo iz 20.000.000 evra u Primeri nije mnogo pokazao, ali igrama u Ligi Evrope ne dozvoljava upravi Žute podmornice da je prošle sezone postigao 16 prvenstvenih golova za Espanjol. Ovaj prvi večeras je pravo malo remek delo. A na njega se nadovezala i asistencija za Karlosa Baku. Branislav Ivanović je zakasnio da pokrije Kolumbijca.Istina, doskorašnji kapiten Srbije se kasnije donekle iskupio za tu grešku, pošto je u sudijskoj nadoknadi postigao utešni gol za konačnih 1:2, ali taj jedan pogodak nije mogao da popravi bled utisak Zenita u okršaju sa Zeniton. Zaslužena eliminacija. Sad je bitna samo šampionska trka sa Krasnodarom.

DINAMO KIJEV - ČELSI (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:5
Prelako je Čelsi naneo pravu katastrofu Ukrajincima, a već posle 45 minuta bilo je jasno da je dvojka zaokružena. Dva gola Žirua i jedan Markosa Alonsa uveli su Plavce u miran nastavak koji su gosti zaokružili sa još dva laka komada za veliki trijumf. 

NESTVED - OLBORG (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:3
Favorizovani superligaš nije imao prbolema na ovom gostovanju pa se ubedljivim trijumfom plasirao u narednu fazu nacionalnog kupa. Izvesni Van Vert je sa dva pogotka u prvih 20 minuta traisrao Olborgu put ka trijumfu, a svaku dilemu oko trijumfa na ovom susretu otklonio je Kristensen u 52. minutu. Rutinski zaokružena dvojka. 

GOR MAHA - HOUMBOJZ (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1
Suočavao se favorizovani domaćin s porazom na ovom meču, posebno od 51. minuta kada je Nmanda doveo Bojze u vođstvo. Ipak, sve je došlo na svoje mesto sredinom drugog poluvremena kada su Mustafa i Omondi za samo tri minuta kompletirali totalni preokret i obradovali sve vas koji ste čekali keca.  

PRECRTANO

INTER - AJNTRAHT F. (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:1

Došli, videli, i možda odlučili da kupe golgetera svetske klase! Cele sezone blista u dresu Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović, ali bolji trenutak da još jednom demonstira talenat od večerašnje utakmice na Đuzepe Meaci nije mogao da izabere. Put Milana krenuo je kompletan bord Barsinih direktora. Bili su tu Erik Abidal, Pep Segura i Ramon Planes. Imali su šta da vide. Ajntraht je stigao do trijumfa protiv Intera (1:0), a Luka Jović je još jednom pokazao da je veliki. Toliko veliki da može da stvara nespokoj direktnim rivalim kada ga tuku, udaraju... Moguće je da večerašnjom partijom nekadašnji član Crvene zvezde kupio sebi kartu za Kataloniju... Jer sigurni smo da će Barsini ljudi odneti pozitivan izveštaj sa Nou Kamp.

 

SLAVIJA PRAG - SEVILJA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:2

Izgleda da je češki predstavnik stvarno tvrd orah. Morao je večiti pobednik Liga Evrope da kroz produžetke traži prolaz u četvrtfinale. Dva puta je vodio domaćin. Drugi put je izjednačio El Hadadi u 54. minutu. Čekalo se da ekipa iz Andaluzije postigne još jedan gol. Nije vredelo. 

KRASNODAR - VALENSIJA (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:1
Čim je Šapi Sulejmanov u 85. doveo domaćina u vođstvo bilo je jasno da su šanse za dvojku na ovom paru mlitave. Ali, uporni Španci uspeli su da se dokopaju izjednačenja i to u trećem minutu nadoknade preko Guedeša koji im je omogućio plasman u četvrtfinale. Možda je Slepim miševima lepo večeras, vama nije.  

SALCBURG - NAPOLI (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 3:1
Dobro je počelo, ranim golom Milika već u 14. minutu, ali je odluka Anćelotija da nastupi sa Rumunom Kirikešom i mladim Lupertom u poslednjoj liniji bila poklon za Salcburg koji je iskorišćen. Dabur, Gulbrandsen i Lejtgib kompletirali su preokret i trijumf Salcburga za častan oproštaj od Lige Evrope. 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara