REZZIME DANA (četvrtak): Prodaja dana u Londonu! Kladilačka pravda stigla u Lisabonu

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.02.18. | 22:58

Pogledajte ko vam je 22. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

LOK. MOSKVA - NICA (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:0

Veliko bravo za hrabrost! Za uhvaćenu kvotu! Za "braću Ruse"! S obzirom na ishod prvog susreta na Azurnoj obali, kada su Rusi slavili sa 3:2, relativno rani pogodak iskusnog veziste Moskovljana Denisova demoralisao je fudbalere Nice i otvorio vam put ka štikliranju sjajnih 2,45.

ZENIT - SELTIK (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Konkretniji, staloženiji... Bolji! Zenit je bez većih problema stigao do osmine finala, pošto je goste iz Glazgova ispratio kući sa tri gola u mreži. Seltik nije bio dostojan rival Rusima koji su do pobede došli pogocima Ivanovića, Kuzjajeva i Kokorina.

ATL. MADRID - KOPENHAGEN (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:0

Apsolutno nikakve dileme nije bilo ni u Madridu, pošto je posle 4:1 u Danskoj Kevin Gameiro već u sedmom minutu Kopenhagenu jasno poručio da Atletiko neće dozvoliti nikakvo iznenađenje. Jorgandžije su snagu pokazale i posle ispadanja Napolija ostaju, uz Arsenal, glavni favoriti za osvajanje pehara.

LACIO - FCSB (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 5:1

Dok je Laciju Ćira Imobilea, nemojte brinuti za ovakve mečeve! Dva gola je spakovao Veroni pre nekoliko dana u Seriji A, a onda FCSB-u smestio het-trik. Petardi koja je pukla na Olimpiku kumovali su Bastos i Anderson. Ovo je bilo baš lagano...

PLZENJ - PARTIZAN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Nanjušili ste smušeni Partizan i to vam se isplatilo. Crno-beli nisu pronašli rešenje za Mihaila Kremenčika. Najbolji igrač Viktorije je sa dve minijature ostavio srpskog predstavnika bez plasmana u osminu finala. Kada se podvuče crta - kombinacija sirove snage i umetnosti u kopačkama u 66. minutu duela u Plzenju - uz onaj gol iz Beograda kojem je prethodila ofsajd pozicija - i Partizan je svoju epizodu završio. Drugi pogodak domaćina u nadoknadi vremena došao je kada je sve bilo gotovo.

MILAN - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Đuzepe Meaca je odbranjena! Nisu se u Milanu opuštali uprkos dva gola suficita donetih iz Razgrada, već su silovito krenuli da potope "večitog" bugarskog šampiona. Istini za volju, nisu se Rosoneri poigrali sa Ludogorecom, ali su dobili i drugi meč. Pobedu Milanu, a vama dobitak, doneo je Borini u 21. minutu, pošto se najbolje snašao na drugoj stativi posle centaršuta Kutronea.

Đuzepe Meaca je odbranjena! Nisu se u Milanu opuštali uprkos dva gola suficita donetih iz Razgrada, već su silovito krenuli da potope "večitog" bugarskog šampiona. Istini za volju, nisu se Rosoneri poigrali sa Ludogorecom, ali su dobili i drugi meč. Pobedu Milanu, a vama dobitak, doneo je Borini u 21. minutu, pošto se najbolje snašao na drugoj stativi posle centaršuta Kutronea.

PRECRTANO:

ARSENAL - ESTERSUNDS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Znali smo da će Arsen Venger izvesti kombinovani sastav, ali da ni takav ne može dva puta da savlada Estersuds - nismo. Strepeo je Emirejts do početka drugog poluvremena, kada je Sead Kolašinac prepolovio zaostatak i ugasio vatru koju su gosti zapalili u 22. i 23. minutu golovima Aješa i Seme. Svakako, prodaja dana!

RB LAJPCIG - NAPOLI (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:2

Neko mora da je natrljao nos Mauriciju Sariju posle 1:3 na San Paolu. Jeste skudeto prioritet, a Napolitanci jednostavno ne mogu da trpe da ih "tamo neki" Lajpcig sramoti po Evropi. Pa iako se očekivalo da će se Napoli večeras skloniti sa puta Nemcima i koncentrisati se samo na šampionsku trku sa Juventusom, Marek Hamšik i drugovi prilično su vas iznervirali Pirovom pobedom, s obzirom da dalje ide Lajpcig. A vi izgužvali tikete...

SPORTING - ASTANA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:3

Karma ili nešto drugo? Sporting je posle nezasluženog trijumfa protiv Tondele u prvenstvu i pogotka u 98. minutu (iako je sudija produžio utakmici četiri), prosuo pobedu protiv Astane u 80. i 94! Ali, ide dalje. To vas ne interesuje previše, pošto kec u Lisabonu nije zaokružen.

DINAMO KIJEV - AEK (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Dinamo se raduje "nuli". Vi svakako ne... AEK je konstantno jurio gol koji je morao da postigne, imao više loptu u svojim nogama, šanse su se ređale, ali egzekucije nije bilo ni na jednoj, ni na drugoj strani. Brzo i kuso u Kijevu. Šteta. Za razliku od Lokomotive, ova velika kvota je precrtana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara