REZZIME DANA (četvrtak): Prodali vas Real sa Nišave i onaj pravi...

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.04.19. | 23:42

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko prodao 25. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

SEVILJA - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 5:0

Na sinoćnji poraz Valensije u Madridu, Sevilja je uzvratila na najbolji moguči način. Andalužani su petardom protiv Rajo Valjekana opet pobegli Valensiji na tri boda, preuzeli privremeno četvrto mesto i nadaju se da će ostati na njemu ako Hetafe večeras ne iznenadi protiv Reala. Sevilja je četiri kola pre kraja u dobroj poziciji u trci za Ligu šampiona… To je i vama odgovaralo.

VILJEM II - PSV (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 0:3

Šampionska trka u Holandiji donela je potpuno ludu situaciju - PSV i Ajaks nalaze se na istom bodovnom saldu, mada Kopljanici sve drže u svojim rukama i praktično je nemoguće da izgube titulu. Tim iz Ajndhovena savladao je Viljem II rezultatom 3:0 (2:0), ali ni ta pobeda nije bila dovoljno ubedljiva da bi se nadoknadilo Ajaksovih "+10" u koloni gol-razlike. Kladiocima je važno da je pogodak zaokružen. 

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Navijačima Crvene zvezde, ali i stručnom štabu Vladana Milojevića, ostala bi kost u grlu da u ovoj sezoni nije savladan Partizan, bez obzira na to što bi se u maju na stadionu Rajko Mitić izvesno slavila šampionska titula i bez ovog trijufma. Zato su kladioci masovno gađali keca, a večiti rival konačno je srušen golovima Mohameda el Fardua Bena u 60. i Alekse Vukanovića u 80. minutu. Počasni pogdak za Parni valjak postigao je Rikardo Gomeš u poslednjim trenucima meča, što je unelo blagu dramu. 

ATALANTA - FJORENTINA (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:1

Uzbudljivi tim iz Bergama je tokom sezone postao miljenik mnogih ljubitelja fudbala, a tako je i sve češće završavao na tiketima. Ni večeras vas nije razočarao. iako je gubila 0:1 od trećeg minuta, Atalanta je uspela da prokrene rezultat za manje od sat vremena i da pobedom u polufinalu Kupa Italije obezbedi plasman u meč za trofej. Papu Gomez je bio junak preokreta i vaših teiketa. Iznudio je penal za izjednačenje a potom uz pomoć golmana Lafona postigao pobedonosni gol. 

CIRIH – BAZEL (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 1:3 

Bazel je još jednu sezonu završio gutajući prašinu za nedodirljivim Jang Bojsima, a uteha za nekadašnjeg vladara švajcarskog fudbala stiće u nacionalnom Kupu. Bazel je danas pregazio Cirih u polufinalu kao gost i plasirao se u meč za trofej. Poveo je u petom minutu i dugo je rezultat bio nerpomenjen. Sve do samog finiša meča kada je Bazela sa još dva gola potvrdio pobedu i doneo vam kvotu 1,65, pa vas poačni gol Jang Bojsa u nadoknadi vremena nije zaboleo. 

MALATIJA – GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 2:5

Iako je Malatija odolela Galati u prvom meču polufinala kupa u Istanbulu i izborila remi bez golova, verovali ste u dvojku na Galatasaraj u revanšu. I niste se prevarili. Galata je za samo pola sata došla do velikih 2:0, pa ni gol Aleksića iz penala za 1:2 nije mnogo poremetio goste. Samo ih je razljutio u drugom poluvremenu. Onjekuru je dao dva, Mitroglu jedan i pukla je petarda u Malatiji. 

AL AHLI KAIRO – EL MASRI (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0 

Najveći egipatski klub vas nije izneverio. U jednom od zaostala tri prvenstvena meča, Al Ahli je savladao neugodni El Masri i sa dva meča mnaje prišao lideru Piramidsu na dva boda zaostatka. Al Ahli sve drži u svojim rukama u finišu prvenstva, ali ovaj današnji meč im je baš bio bitan. Po jedan gol sredinom oba poluvremena im je bio dovoljan da slome otpor četvrtoplasiranog tima lige i da naprave korak bliže tituli. kao i da vam donesu lepu sigircu 1,55. 

PRECRTANO

RADNIČKI NIŠ - ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2

Veliki šok! Pogotkom u 91. minutu utakmice derbi u Nišu začinio je Luka Stojanović za konačnih 2:2, što je našim igračima oborilo tikete! Samo tri minuta delila su Radnički od pobede koja bi ga primakla na bod zaostatka za Zvezdom, ali taman što je počela sudijska nadoknada glavni arbitar Petar Piper svira indirekt na 15 metara od gola Borivoja Ristića, a tandem Stojanović – Marko Docić još jednom vara odbranu Nišlija i Čukarički stiže do boda.

SOSIJEDAD – VILJAREAL (tip GG, kvota 1,62) – rezultat 0:1 

Sosijedadu nije trebalo, Viljarealu gori pod nogama, ali ste zbog kvaliteta domaćeg tima procenili da će biti otvoren meč i da će se mreže tresti na obe strane. Loša procena. Umalo da ne bude nijedan gol na Anoeti. Sve do 85. minuta su mreže mirovale u Baskiji i činilo se da će meč biti završen bez golova. Ali onda je neuništivi Santi Kazorla izmislio asistenciju za Đerara Morena koji nije smeo da propusti takvu šansu. Ipak, za GG nije bilo dovoljno vremena... 

HETAFE – REAL MADRID (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 0:0
Zinedin Zidan je dosta kombinovao i pomalo se prekombinovao. Real prilično anemičan, impotentan, nedorečen... Čak se može reći da je u finišu Hetafe bio je bliži golu i velikoj pobedi. Vredelo je probati s ovakvom kvotom, međutim ambiciozni domaćin koji juri Ligu šampiona odoleo je Madriđanima po prvi put od 2012. godine... 

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara