REZZIME DANA (nedelja): Nole je razočarao, ali je Hari Kejn ponovo talija

Vreme čitanja: 4min | ned. 18.11.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 18. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ALKORKON - ELČE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0
Auh! Ža malo šinko.... Zamalo da nas "ispali" jedan od najigranijih parova dana. I to iz španske Segunde. Domaćin je bio viđen za pobedu, pola Srbije je kod nas na njih odigiralo keca, kvota je bila odlična za, tada se činilo sigurizzu, ali... Muka, muka, muka. Mnogo se Srba oznojilo danas zbog ovog meča, ali im je sreću doneo Argentinac Esteban Rodrigo Burgos i to golom tek u 95. minutu!

ENGLESKA - HRVATSKA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1
Engleska je pokazala da je izrasla u top reprezentaciju pobedom nad vicešampionom sveta u sjajnom derbiju A grupe u Ligi nacija od 2:1. Put od pakla do raja prošli su puleni Gereta Sautgejta u poslednjih pola sata i na kraju ipak zasluženo izborili plasman u plej-of, a na direktnu štetu Vatrenih koji ispadaju rang niže. Bila je to u većem delu preslikana utakmica iz mundijalskog polufinala u Rusiji u kojoj je Engleska imala više od igre i napadala, ali je opet naišla na hrvatski zid koji je na kraju ipak popustio pred navalama gordog Albiona. Gol za pobedu postigao je, a ko drugi nego Hari Kejn.

JAVOR - ŽARKOVO (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 7:1
Bilo je ovo klasična sigurizza, mada niko nije očekivao ovakvo "ubijanje" gostiju sa oboda prestonice, tako da je retko ko odigrao plus golove. A da jeste... No, najvažnije je da je prošao jedan od omiljenih vaših današnjih tipova, pa makar bilo i 7:1. Sve u svemu, više nego zaslužena pobeda ldera Srbije 2 koja je dobrodošla mnogim kladiocima.

VIBORG - TISTED (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Za razliku od Alkorkona, Viborg je danas odradio svoj posao za kladioce MOZZARTA vrhunski. Lider Danske 2 je bio dominantan tokom celog suesrta i na vrem postigao dva gola, u 13. i 80. minutu da se previše ne brinemo. Kvota 1,45 je dosta vas "pozvala" i pravilno ste odlučili da je odaberete.

MAĐARSKA - FINSKA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0
Ugrofinski derbi Grupe A u Ligi C Lige nacija očekivano je pripao domaćinima. Sve je rešeno još u prvom poluvremenu kada su naši severni susedi golovima Adama Salaja u 29. i Adama Nađa u 37. minutu obezbedili slavlje. Meč je bio prilično izjednačen, mada rezultat ne pokazuje tako. Nama je ipak najvažniji rezultat, a to što su Fiuci imali šanse nije ni najmanje važno. Važno je da je tipovanje prošlo i odlična, ali rizična kvota 2,15.

ŠPANIJA - BIH (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:0
Robert Prosinečki i Bosanci su minimalnim porazom u Las Palmasu od Španije (1:0) okončali ipak sjajnu jesen u kojoj su se odličnim igrama izborili za promociju među najbolje selekcije u Ligi nacija. Borili su se Zmajevi večeras koliko su mogli, pružili žestok otpor objektivno jačem protivniku, ali Crvena furija u većem delu utakmice i nije ličila na sebe.

PRECRTANO:

SINĐELIĆ - BEČEJ (tip 1,  kvota 1,30) - rezultat 0:0
Kako to obično biva u domaćem fudbalu, posebno u nižim ligama, nije problem odrediti ko je favorit, već da li će iko dati gol. Tako se pokazalo i ovog tmurnog podneva na mestu koje deli Vračar i Voždovac. Sinđa nas je ovaj put razočarao, tačnije njegovi napadači koji muku muče cele sezone u Srbiji 2.

ĐOKOVIĆ - ZVEREV (tip bezh 1, kvota 1,17) - rezultat 0:2
Novak Đoković je doživeo poraz na poslednjem meču magične 2018. u kojoj je uspeo da se izvuče "iz kanala" i ponovo postane najbolji na svetu. Mladi 21-godišnji Nemac, Aleksander Zverev je potpuno zasluženo podigao prestižni pehar pobedom nad najboljim teniserom sveta koji ovaj put nije bio na svom nivou, i to rezultatom 6:4 i 6:3. Mora se priznati da je više kriv za ovaj poraz slabi Đoković, pre svega servis koji ga je prosto večeras "napustio".

GRČKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:1
Grci su nas definitivno razočarali večeras. Očekivali smo svi njihovu pobedu, i mi u MOZZARTU i vi naši igračii. Zato je ovaj par danas često uplaćivan. Kec je bio viđen, tako da je i kvota bila niska - 1,25. Ali... Teško veče za našu braću na stadionu "Spiros Luis" i autogol Konstantisona Vasiliosa Lamropulosa pri samom kraju prvog delu susreta. Nije pomogao veliki prtisak domaće ekipe koja je do kraja meča stigla do 72 posto poseda lopte i šest šuteva na gol i jedan više van okvira gola. Jednostavno nije se ni njima ni onima koju su verovali u njih dalo.

ŠVAJCARSKA - BELGIJA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 5:2
Od 0:2 do 5:2! Za potpunu ludnicu u Lucernu, za prvo mesto u grupi A i plasman Švajcarske u plej-of Lige nacija. Ekipa Vladimira Petkovića je na neverovatan način preokenula današnji meč sa favorizovanom Belgijom i na krilima fantastičnog Harisa Seferovića stigla do jedne od najvećih pobeda u istoriji - 5:2 (2:2). Napadač Benfike postigao je het-trik na ovoj utakmici, bio je direktan tvorac preokreta goloima u 31. i 44. minutu, a onda i strelac petog pogotka svog nacionalnog tima u 84. minutu. Belgijanci su fantastično otvorili meč, već u 17. minutu su imali dva gola prednosti zahvaljujući golovima Torgana Azara, ali se sve ubrzo promenilo. Golovi Rodrigeza i Seferovića u potpunosti su promenili stanje na terenu, posle čega je domaćin na sjajan način stigao do ubedljivog slavlja.

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara