REZZIME DANA (nedelja): Skoro pa perfektan učinak

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.09.18. | 23:19

Pogledajte ko vam je 9. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi smo u našoj redovnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili dosta dobri, a evo kako ste vi tipovali...

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FRANCUSKA - HOLANDIJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Olivije Žiru nije zaboravio da postiže golove. Tačno je, ne postiže ih često, ali kada to čini radi se o izuzetno efektnim pogocima. Takav je bio i ovaj večerašnji, koji je srušio Holandiju na Sen Deniju i obradovao parisku publiku koja je u velikom broju došla da pozdravi svetske šampione. Nije to bila ona Francuska sa Mundijala, ali je igra bila dovoljno dobra da se sliomi otpor sve bolje selekcije Ronalda Kumana.

UKRAJINA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Posle dve odigrane utakmice u novoformiranom reprezentativnom takmičenju, puleni Andrija Ševčenka upisali su i drugi trijumf u svojoj Grupi 1 Lige B i tako napravili veliki korak napred ka završnici takmičenja, koja donosi i plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Strelac je, baš kao i pre tri dana na gostovanju Češkoj, bio Andrij Jarmolenko!

VIBORG - NASTVED (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Domaćin je imao imperativ pobede kako bi ponovo došao na deobu prvog mesta u danskoj drugoj ligi. I poveli su gosti već u 15. minutu, ali je Niklas Rojkjer sa dva gola, u 73. i 88. minutu, doneo veliki preokret i nova tri boda Viborgu.

NEMAČKA - PERU (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Videli smo u Rusiji da je Nemačka daleko od one kaznene ekspedicije koja je pokorila svet 2014. godine, a kako vreme prolazi izgleda da Pancer divizija tek sitnim koracima pravi korake koji vode do bitnijih promena u sistemu. Istina, protiv Francuske se Alfons Areola sa nekoliko strahovitih odbrana isprečio na putu sreće, a večeras je u Zajnshajmu ta ista sreća pogledala Nemačku. Jer, Peru je bio na pragu da iz Nemačke odnese senzacionalnu pobedu! Umesto toga nemačka upornost se isplatila, pa je na kraju tim Joakima Leva slavio.

SANTANDER - ARENAS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 4:0

Nekada prvoligaš, Santander sada proživljava teške dane u trećoj španskoj ligi, ali ipak ima velike ambicije i želi da se vrati na stare staze. A večerašnja pobeda nad Arenasom dokaz je tih ambicija. Već u prvom poluvremenu domaća ekipa postigla je tri gola i otvorila vrata trijumfa.

LIHTENŠTAJN - GIBRALTAR (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Simpatična domaća selekcija opravdala je relativno lako ulogu favorita u duelu sa verovatno najslabijom u reprezentacijom Starog kontinenta. Ujedno, Lihtenštajn je upisao prvu pobedu posle četiri vezana poraza. Igrač utakmice bio je Denis Salanović koji je dao prvi, a namestio drugi gol.

UCAM MURSIJA - DON BENITO (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Mursija je u dobroj formi, odnosno hvata pravi zalet. Ovo je ekipi iz Andaluzije bila treća uzastopna pobeda, dok Don Benito nema još nema trijumf ove sezone. Gosti su prvi stigli do pogotka, ali je Mursija ekspresno napravila preokret, golovima u 28. i 29. minutu.

GVINEJA - CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Ne da se Sejdubi Sumi da u dresu Partizana odigra nekoliko kvalitetnih partija i tako ubedi stručni štab i navijače da je on pravi za Parni valjak, pitanje je da li će ih više i dobiti ukoliko se preseli u Izrael, ali ono što je činjenica - ofanzivnom vezisti ide dobro na reprezentativnom nivou! Suma je bio strelac jedinog gola u 65. minutu u bitnoj pobedi nad Centralnoafričkom Republikom (1:0).

PRECRTANO

MADAGASKAR - SENEGAL (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Na terenu se potvrdilo - možeš da imaš zvezde kakve hoćeš, ali to ti u afričkom fudbalu nije garant rezultata. Svedoci smo brojnih iznenađenja u afričkom fudbalu, a jedno takvo se desilo i na Madagaskaru. Autsajder Madagaskar je zaustavio verovatno najjaču afričku selekciju u ovom trenutku za koju su igrala poznata imena poput Kulibalija, Manea, Sanea, Keite Baldea, Ndijaea, Kunatea, Sara...

KIPAR - SLOVENIJA (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 2:1

Iznenađenje u Nikoziji – Kipar je savladao Sloveniju i Zmajčekima preti eliminacija u niži rang! Kipar je do trijumfa stigao pogotkom Sotirijua u 69. minutu i posle autogola Stojanovića u poslednjim trenucima susreta. Zanimljivo, Slovenija je povela golom Berića u 54. minutu. Ali, ni to nije bilo dovoljno da se dođe do povoljnog rezultata. Slovenija je i dalje bez bodova...


tagovi

rezzime danasportsko klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara