""
""

REZZIME DANA (nedelja): Zaokruživali ste od Trikolora do Korintijansa, ali su omanuli Molde, Kruzeiro i Karakas

Vreme čitanja: 4min | ned. 03.07.16. | 23:28

Pogledajte ko vam je 3. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Uhvaćeni fiksevi na Dinamo iz Minska i Santos, pa i fina kvota 2,25 da će se Kimi Rajkonen popeti na pobedničko postolje na Velikoj nagradi Austrije. Učinak naše redakcije u redovnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Uz dodatak da smo u odvojenoj najavi za poslednji meč osmine finala Eura pogodili sva tri predloga za susret Francuske i Islanda (čist kec, barem dva gola u drugom poluvremenu, pobeda Francuske uz gol Islanda). Razočarao nas je Kairat, Internasional, te Huskvarna.

Vi ste gađali ovako...

ZAOKRUŽENO

FRANCUSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 5:2

Igra mačke i miša. Francuzi nisu želeli da rizikuju da im se ponovi engleski scenario. Već u 13. minutu Olivije Žiru je načeo Islanđane, u prvom poluvremenu je sve bilo gotovo, jer su Trikolori postigli prvi tim koji je za uvodnih 45 minuta na utakmici Evropskog prvenstva četiri puta pogađao protivničku mrežu. Razlika u klasi. Rutina.

DINAMO MINSK - SLAVIJA MOZIR (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan, iako se očekivalo da će Dinamo lakše do pobede protiv protivnika iz donjeg dela tabele beloruskog prvenstva. Gosti su ipak odolevali sve do 64. minuta kada je Gleb Rasadkin pogodio za minimalac tima iz Minska i ostanak na drugom mestu na tabeli. Doduše, daleko iza vodećeg BATE Borisova.

SANTOS - ČAPEKONSE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Četvrta uzastopna pobeda za Santos na domaćem terenu, iako je i u ovom susretu gost dugo odolevao. Više od sat vremena. Ali minut posle isteka te granice sav trud Čapekonsea pao je u vodu. Rodrigao, pa Žonatan Kopete - inače asistent za preostala dva gola - i za kraj Juri Oliveira. Ubedljivih 3:0 za Santos.

ŠANGAJ Š. - ČANGČUN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Ovde nešto manje prostora za nervozu. Da budemo precizni - 10 minuta manje. Čančgun Ognjena Ožegovića, držao se do 51. minuta pre no što je Li Đijanbin otključao bravu da bi potom na scenu stupili čuveni stranci Šangaj Šenhue Demba Ba i Obafemi Martins.

VALUR - FILKIR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 5:0

Island je večeras igrao istorijski meč sa francuskom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj, a nešto ranije na Islandu su igrani mečevi nacionalnog kupa. Valur je u potpunosti opravdao ulogu favorita u meču sa Filkirom i meč rešio već u prvih 45 minuta, kada je vodio sa 3:0. Sve ostalo je bila rutina domaćeg tima.

BOTAFOGO - SANTA KRUZ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Domaćin je konačno počeo da popravlja formu, što se videlo i na danjašnjem derbiju donjeg dela tabele brazilskog prvenstva. Botafogo je već u 18. minutu utakmice vodio sa 2:0, a taj se rezultat ispostavio dovoljnim za osvajanje sva tri boda, iako je Santa Kruz na početku drugog poluvremena smanjio na 2:1, ali nije imao snage za potpuni povratak.

KORINTIJANS - FLAMENGO (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:0

Korintijans je u velikom derbiju razneo Falemngo i najavio ozbiljan napad na šampionsku titulu u ovoj sezoni. Domaćin je utakmicu u Sao Paulu rešio u poslednjih pola sata, kada su postignuti svi golovi na meču. Anhel Romero je otvorio seriju golova na isteku časa igre, a onda su mrežu Aleksa Muralje u kratkom vremenskom periodu pogađali Giljerme, Rildo i ponovo Romero, za ubedljivih 4:0

PRECRTANO

MOLDE - VIKING (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Derbi švedskog prvenstva. I dokaz da se Viking ne šali, iako u susretima ovih rivala tradicionalno dobija domaćin. Ovaj put to nije bilo tako. Rezervisti Matijasu Bringakeru trebalo je samo šest minuta da pronađe put do protivničke mreže i postigne jedini gol na meču.

KRUZEIRO - VITORIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Kruzeiro je vodio sa 2:0 do 65. minuta utakmice, ali mu ni to nije bilo dovoljno da osvoji sva tri boda i zaokruži keca na ovoj utakmici. Prvo je Dijego Renan u 65. minutu iz penala smanjio rezultat, a nakon toga je utakmica bila potpuno otvorena. Domaćin je imao nekoliko šansi da reši utakmicu, a kada ih je propustio usledilo je izjednačenje i pogodak Vandera u 83. minuta.

KARAKAS - PORT. AKARIGVA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Karakas nije obradovao svoje navijače na početku Klausure, pošto je na otvaranju odigrao samo 1:1 sa Portugesom. Oba gola postignuta su samo pet minuta. Prvi su dali gosti preko Hesusa Alvareza u 21. minutu, a već u 26. Over Garsija je postavio konačan rezultat meča. Uprkos velikom broju prilika pred oba gola, do kraja utakmice nije došlo do promene rezultata.

(FOTO: Action images)


tagovi

rezzimedanaklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara