REZZIME DANA (petak): Katastrofa...

Vreme čitanja: 4min | pet. 20.07.18. | 22:52

Pogledajte ko vam je 20. jula doneo, a ko odneo novac

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

BATE BORISOV - MINSK (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:0
Kada igra BATE tu nema problema! Ponovo smo mogli da se uverimo u tačnost ovog iskaza. U Borisov je stigao Minsk i nije se dobro proveo jer je domaćin slavio. Doduše, gost je izdržao poluvreme a da ne primi gol, ali je potom Skaviš dao prvi, a potom i Mirko Ivanić postigao drugi gol u 80. minutu. BATE u sredu igra kvalifikacioni meč za Ligu šampiona protiv Helsinkija, ali ga ni to nije omelo na ovoj utakmici. Minsk je imao uspon forme od tri meča bez poraza pre ovog sudara, ali kada naletite na BATE tu nema spasa.

DUKLA - PLZENJ (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 1:3
Nije sve krenulo idealno po Plzenj. Jer, domaćin je stigao u prednost u 7. minutu. Doudera je šokirao goste. Kojima je trebalo poluvreme da malo skupe redove. I onda je krenuo šampionski ples. Prvo je Horava postigao izjednačujući gol u 69. minutu, potom je Podani postigao autogol, da bi najbolji napadač Krmenčik patorisao protivnika. Šampion pobeđuje i kada ne blista. To je Plzenj danas demonstrirao.

CRVENA ZVEZDA - DINAMO VRANJE (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:0
Zvezda dobra, Joveljić u svom golgeterskom modu, Jovančić više nego vrlo dobar! Tako bi se mogla opisati premijera srpskog šampiona protiv Dinama iz Vranja koja je poslužila Vladanu Milojeviću kao idealna predigra za Suduvu. Bilo je i nezadovoljstva među 5000 navijača na Marakani - posebno u početnoj fazi meča, ali je kombinovani tim Crvene zvezde položio ispit i misiju odbrane titule počeo na način koji podrazumeva dres Crvene zvezde – pobedom.

MILAN - NOVARA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0
Niko se ne bi bunio da su fudbaleri Milana ubedljivije slavili, ali pobedi se u zube ne gleda. Bar su Rosoneri na vreme postigli dva gola i mirno ušli u drugo poluvreme. Golove su postigli Suso i Davide Kalabrija. Drugo poluvreme proteklo je uglavnom u brojnim izmenama, zbog čega je dodatno opao tempo.

PRECRTANO:

OLBORG - MIDTJILAND (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:1
Dobro je krenuo Midtjilend. Poveo je u 43. minutu preko Onuakua i tako sebi obezbedio miran odlazak na odmor. Ipak, u drugih 45 minuta sve je krenulo naopako. Prvo je domaćin preko Telufsena došao do izjednačenja u 52. minutu. Kada je delovalo da će se sa tim rezultatom završiti meč, Olborg je imao drugačiji plan. Pol je postigao pogodak u 87. minutu i naneo veliki udarac Midtjilendu. Šampion je krenuo baš loše. Možda nije loše igrati na njega na sledećim mečevima jer će morati da dobija.

UKRAJINA M19 - ENGLESKA M19 (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:1
Ovde je sve dobro krenulo. Markus Tavernije doveo je Engleze u vođstvo u osmom minutu, ali je Vladislav Suprijaha poravnao u finišu prvog poluvremena. Rezultat se nije menjao do kraja. Englezi su imali dovoljno vremena, ali nisu uspeli da vas obraduju. Kvota je bila baš dobra. Šteta...

JAGJELONIJA - LEHIJA GDANJSK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1
Igrač odluke bio je iskusni portugalski napadač Flavio Paišao, koji je još u 10. minutu utakmice pogodio domaću mrežu na asistenciju Lukasa Haraslina. Iako se radi o prvom prvenstvenom kolu, viđeno je dosta nervoze tokom utakmice, a posebno u drugih 45 minuta, kada je viđen po jedan crveni karton na obe strane. Prvo je pocrveneo Giljerme u Jagjeloniji u 69. minut, dok je u nadonad vremena kod domaćina isključen Slavomir Peško.

KLUŽ - BOTOŠANI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1
Dobro je sve počelo po Kluž koji je došao u prednost u 26. minutu preko Vinisijusa. Delovalo je da će u takvom stilu lako doći do prva tri boda. Ipak, nešto su se pitali i Botošani. Na početku drugog dela gost je pričinio jedno malo iznenađenje šampionu. Strelac je bio Fulop. Taj gol je potpuno presekao domaćina koji do kraja nije uspeo do tri boda. Kluž je bio bolji na ovom meču, ali je nedostajala prava završnica.

VOJVODINA - MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Vojvodina nije obradovala svoju publiku na otvaranju sezone. Iako je bila u vođstvu, ekipa Aleksandra Veselinovića nije uspela da ostvoji tri boda protiv neugodne lučanske Mladosti na Karađorđu. Najvažniji trenuci na utakmici dogodili su se u prvih 45 minuta. Lale su povele ranim golom Ismalia Beka Fofane, dok je konačan rezultat još već na isteku pola časa igre postavio vezista gostujućeg tima Stefan Dimić.

LOZANA - KRIENS (tip 1, kvota 1,45)  - rezultat 1:1
Mučila se Lozana od samog starta. Primila je gol u finišu prvog poluvremena sa bele tačke, ali je uspela da se vrati. Relativno na vreme. Aslani je u 64. minutu poravnao rezultat. Realno, sasvim dovoljno vremena imala je Lozana da stigne do preokreta, pritom su gosti pred kraj ostali sa desetoricom na terenu. Ipak, promene rezultata nije bilo. Lozana je jedna od većih prodaja dana...

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara