REZZIME DANA (petak): Ponovo taj Lion...

Vreme čitanja: 4min | pet. 11.01.19. | 22:51

Pogledajte ko vam je 11. januara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

PALESTINA - AUSTRALIJA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Šokantan poraz od Jordana nije se dugoročno odrazio na igru Australije na Kupu Azije, što se videlo u ubedljivoj pobedi nad Palestinom rezultatom. Kenguri su rutinski išamarali Palestince, preuzeli drugo mesto na tabeli i sada su u dobroj situaciji uoči poslednjeg kola grupne faze Azijskih igara. Australija je već do 20. minuta imala dva gola prednosti posle pravog blickriga u režiji Džejmija Meklarena i Avera Mabila, posle čega je usledio duži post u kojem ni Palestina nije uspela ozbiljnije da zapreti.

LIDS - DERBI (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:0

Samo u poslednjih 20-ak minuta Derbi je izgledao kao ravnopravan rival na terenu, ali je opet Lids propustio bolje šanse da trijumf učini ubedljivijim. Kemar Ruf u prvom poluvremenu na pas supertalentovanog Džeka Klarka i Džek Herison početkom drugog dela pobrinuli su se golovima da Derbi ne dođe u priliku da ugrozi trijumf Paunova, kojim su se odlepili na čelnoj poziciji najbližem pratiocu Noriču na pet bodova.

FILIPINI - KINA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:3

Epitet igrača utakmice poneo je vezni fudbaler Šanga SIPG-a, Vu Lei koji je bio dvostruki strelac. Protivničku mrežu zatresao je u 40. i 60. minutu, a zanimljivo, u oba slučaja asistent je bio Hao Junmin. Konačan rezultat postavio je Ju Dabao deset minuta  pre kraja utakmice. Inače, Kina je mogla da slavi i još ubedljivije, ali je nedostajalo mirnoće u završnici akcija.

KAEN - LIL (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:3

Lil je definitivno našao formu i na gostujućim terenima. Ekipa sa severa Francuske je u lokalnom derbiju savladala Kaen u uvodnoj utakmici 20. kola Lige 1. U osmom minutu Nikolas Pepe, najbolji igrač Lila, načeo je mrežu Kaena, a u 20. minutu prednost je duplirao Rafael Leao. U ovoj situaciji Pepe se našao u ulozi asistenta. Rezultatski gledano, do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo previše uzbuđenja.

LORIJAN - ŠATORU (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Lorijan je ostao neporažen pred svojim navijačima. I što je još važnije - pobedio je! Posle tri remija na četiri meča pre ovog... Lorijan je sa dva gola u prvih sat vremena (po jedan u oba poluvremena) stekao kapitalno vođstvo, a malo drame uneo je Buriljon smanjivši zaostatak Šatorua u 73. minutu.

SANTA KLARA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Idealan protivnik da se dodatno smiri tenzija. Možda je usluga medveđa, ali Benfika je protiv kluba sa kojim gaji vrlo prisne odnose odnela laku pobedu, drugu vezanu i približila se Portu na četiri boda zaostatka uz meč više. Posle gola Seferovića u 22. minutu defanzivac Santa Klare Kardozo isključen je uz 44, čime je Orlovima bio otvoren put do pobede. Nju je potvrdio Žardel zatresavši mrežu Seržinja u 48. minutu.

PRECRTANO:

LION - REMS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Ponovo taj Lion! Treći put na poslednja četiri meča, računajući i kup, Lion nije pobedio. A ovo je bio i treći put uzastopno da Lion nije pobedio Rems. Titula je odavno izgubljena, ali sada je i mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona ozbiljno ugroženo, pošto Lion zaostaje za Lilom četiri boda i ima utakmicu više posle remija sa ove sezone nimalo naivnim Remsom.

AL HILAL - AL RAED (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Lider prvenstva Saudijske Arabije se opet sapleo. Drugi put uzastopno Al Hilal je podelio plen. Ovoga puta sa Al Raedom u utakmici koja je imala finiš za infarkt. Na kraju su gosti došli do potpuno nezasluženog boda, i to u 94. minutu iz jedinog udarca ka golu rivala, pošto su poravnali rezultat samo dva minuta pošto je Al Hilal došao u vođstvo.

FINSKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Estonci su, izgleda, ozbiljnije shvatili prijateljski okršaj sa rivalom iz susedstva. Na neutralnom terenu u Dohi, nominalni gost odigrao je taktički bolju utakmicu od Finaca i već u 62. minutu stekao dva gola prednosti. Finska je tek u 81. smanjila deficit, ali nije bilo snage ni za remi.

AVES - FEIRENSE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Aves je napadao, pretio, imao loptu više u svojim nogama, međutim, ništa od toga nije u potpunosti materijalizovao. A prvi je došao do vođstva. Gol je dao Farina u 43. minutu, ali je Valensija u 64. izjednačio, nakon čega je rezultat ostao nepromenjen.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara