REZZIME DANA (petak): Prošlo osam fikseva

Vreme čitanja: 4min | pet. 18.01.19. | 23:08

Pročitajte ko vam je 18. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LIL - AMIJEN (tip 1, kvota 1,70), rezultat 2:1

Konačno slavlje na stadionu „Pjer Moro“. Možda vredno i plasmana u Ligu šampiona. Kad se na kraju sezone bude podvlačila crta, deluje da će mnogi prstom pokazati na Lilovu utakmicu sa Amijenom, u kojoj je sastav Kristofa Galtijea preokretom ostao zakucan na drugom mestu tabele Lige 1, na dobrom putu da se plasira u elitni evorpski kup – 2:1.

HOFENHAJM - BAJERN (tip 2, kvota 1,48), rezultat 1:3

Bajern sa dva lica. Prvo u prvom poluvremenu koje je i te kako podsetilo na blistave dane, kada niko nije mogao na crtu bavarskoj mašini ni u Evropi, a kamoli u Bundesligi, pa onda ono drugo u drugom poluvremenu, gde je Hofenhajmu nedostajalo samo malo više sreće i koncentracije da izbegne poraz koji je izgledao neizbežno posle prvih 45 minuta. Na otvaranju drugog dela nemačkog šampionata, Hof - Bajern 1:3.

ŠAVES - PORTO (tip 2, kvota 1,40), rezultat 1:4

Musa Marega je pakovao, a Tikinjo Soareš pogađao. Brazilac je bio autor het-trika, pomogavši Zmajevima da se učvrste na liderskoj poziciji, uz napomenu da mu je prva dva gola namestio snažni napadač iz Malija. Do kraja meča Soareš je bio precizan i posle dodavanja Hesusa Korone za miran san.

VITESE - EKSCELZIOR (tip 1, kvota 1,30), rezultat 3:2

Nije slučajno Real Madrid doveo Martina Edegarda. Ruku na srce, nije se ni očekivalo da norveško čudo od deteta odmah igra za kraljevski klub, te zato skuplja iskustvo na holandskim terenima, a večeras je u Arnemu dokazao da je od velike pomoći Viteseu, za koji igra na pozajmici iz kraljevskog kluba. Edegard je sa dve asistencije bio najzaslužniji za potapanje Ekscelziora i nastavak Viteseovog niza bez poraza na svom terenu.

NASIONAL – BRAGA (tip 2, kvota 1,95), rezultat 0:3

Posle onog gaženja na Lužu i poraza od Benfike (2:6), Braga igra sjajno. Vezala je čak šest utakmica bez poraza, a u tom nizu ostvarila petu pobedu. Sat vremena nije bilo pogodaka na stadionu u Funšalu, a onda su Rikardo Horta, Muriljo i rezervista Paulinjo osigurali gostima lagani trijumf, a vama lak pogodak.

SENT TRUDEN – GENK (tip 2, kvota 1,48), rezultat 2:3

Igraju najbolji fudbal u Belgiji i deluje da im ne može niko ništa. Ne vredi protiv Genka ni prednost 1:0, ni 2:1, jer je ekipa Filipa Klemona toliko uigrana da melje sve pred sobom, što je u uvodnoj utakmici 22. kola Pro lige na svojoj koži osetio Sent Truden, iako je bio na pragu senzacije – 3:2. Genk ima fantastične ofanzivce, što se najbolje videlo u drugom poluvremenu, kad je Leandro Trosar u razmaku od samo četiri minuta najpre poravnao rezultat, a zatim asistirao Endongali. Prethodno je, još u 29. minutu, Samata prvi put vratio goste u igru i nagovestio osvajanje tri boda. Inače, pomenuta trojica igrača su samo u prvenstvu postigla zbirno 31 gol i nije ni čudo što je Genk na put ka peharu.

GIMARAEŠ – BENFIKA (tip 2, kvota 1,85), rezultat 0:1

Mučenje, mučenje, mučenje, a na kraju slavlje. Ko je čekao dvojku na Benfiku za isplatu morao je dobro da se preznoji, ali vredelo je. Ništa značajno se nije dešavalo sve do 81. minuta, kad su gosti izveli kontrlu, Anre Almeida se iskrao na desnoj strani, uputio centaršut u peterac, gde je Haris Seferović samo podmetnuo nogu za tri boda favorita.

NORIČ – BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,90), rezultat 3:1

Lids vodi trku i glavni je kandidat za promociju u Premijer ligu, a od večeras su se na drugom mestu Čempionšipa osamili Kanarinci, rutinski uzevši tri boda protiv Birmingema. Sve zahvaljujući furioznom početku domaćina, koji je za 20-ak minuta spakovao čak tri lopte iza leđa golmana Kapma, pa Birmingemu spasa nije bilo.

PRECRTANO

PALERMO - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,60), rezultat 1:2

Čekala se jedinica na stadionu „Renco Barbera“, činilo se da sve ide u dobrom pravcu kad je u 17. minutu Mate Jajalo doveo domaćina u vođstvo, ali... Najpre je u završnici prvog dela Brazilac Anderson poravnao na 1:1, tinjala je nada da bi domaćin mogao još do nove prednosti, međutim, u trećem minutu nadoknade ugasio ju je rezervista Kasasola, pa je jedan od zicera omanuo.

LORIJAN – FC AJAČIO (tip 1, kvota 1,50), rezultat 0:1

Očekivao se siguran kec, imajući u vidu položaj na tabeli i ambiciju domaćina da se vrati u Ligu 1. No, pogodak Gomisa, već u 18. minutu, kao da je sasekao fudbalere Lorijana, kojima nije pomogla ni činjenica da su 50 minuta imali igrača više. Na kraju je nervoza eskalirala i isključenjem jednog fudbalera Lorijana, pa je ovaj par otišao među precrtane.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara