REZZIME DANA (petak): Užas! Iksevi vam došli glave

Vreme čitanja: 4min | pet. 23.02.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 23. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

GALATASARAJ - BURSA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:0
Bila je to klasična igre mačke i miša. Bursa nije imala snage da se ozbiljnije suprotstavi kvalitetnijem rivalu. Brzo su gosti potonuli. Načeo ih je Gomis u 11. minutu, a kada je u finišu prvog poluvremena isključen Ekong znalo se da će velikan iz Istanbula peške doći do trijumfa. Galatasaraj je u nastavku pojačao pritisak. Gosti su još i dobro prošli. Pogađali su Rodrigez, Azis i sjajni Gomis.

GENK - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 4:0
Sve je počelo u petom minutu pogotkom Ruslana Malinovskog, a onda je u 37. minutu Dilan Batubinsika zaradio crveni karton i Antverpen je ostao sa igračem manje na terenu. Tek u finišu utakmice domaći su uspeli da iskoriste brojčanu prednost. U 78. minutu vođstvo je duplirao Alehandro Pozuelo, sedam minuta kasnije na 3:0 povisio je Karelis, a konačan rezultat postavio je Dijumersi Endongala minut pre kraja utakmice. 

REMS - KEVIJI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Niko se ne bi bunio da je Rems odradio posao mnogo ubedljivije, ali najbitnije je da ga je na kraju - odradio. Istina, Udan i Čavarija su već nakon pola sata doneli domaćinu debelu prednost od 2:0, ali je gol Ndaa u 52. minutu bio dovoljan za nervozu do kraja susreta. Naravno, da je Rems dao još neki gol ne bi bilo zime, a ovako je ipak morala da poteče i koja kap znoja. Kako bilo, kec je zaokružen, što se na kraju jedino računa. 

PRECRTANO:

CS UNIVERZITATEA - ACS TEMIŠVAR (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1
Kakav kiks je napravila Univerzitatea u Krajovi. Posle dve uzastopne pobede Studenti su na svom terenu osvojili samo bod protiv Temišvara u prvom meču 26. kola rumunske Lige 1. Tako su gosti prekinuli seriju od tri prvenstvena poraza i to na stadionu na kojem tradicionalno nisu dobro prolazili. Večeras su gosti iz Temišvara poveli u 50. minutu preko Andreja Eneskua. Radost navijača Temišvara trajala je samo sedam minuta, a onda je izjednačio Radoslav Dimitrov.

GRONINGEN - NAC BREDA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:1
Izvuče se NAC! Kec je bio viđen na severu Holandije, Groningen je vodio do finiša, ali... Veliki bod otišao je u Bredu. Sasvim dovoljno za nastavak borbe za opstanak. Vrlo siromašan meč otvorio se u 66. minutu. Odlično je centrirao sa leve strane Varmerdam, a Mahi je odlično reagovao i iz poluvoleja doveo domaćina u vođstvo. Groningen je bio gospodar situacije. Međutim, NAC je stigao do izjednačenja u u 88. minutu. Strelac je bio Vrede.

BILEFELD - DINAMO DREZDEN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:3
Dinamo Drezden je drugom vezanom pobedom pobegao od opasne zone, pa je sada na samo pet bodova zaostatka za istim tim Kilom. Arminija je vodila posle prvih 45. minuta golom Harterca, ali se u drugom poluvrmeenu sve promenilo. Za krunu sjajne fudbalske predstave u 79. minutu bio je zaslužan Lukas Rozer evrogolom sa 25 metara udaljenosti.

MAJNC - VOLFZBURG (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1
Teško da je neko otišao zadovoljan kući posle jednog od derbija začelja Bundeslige. Majnc i Volfsburg odigrali su nerešeno i praktično učinili veliku uslugu konkurentu u trci za opstanak Verderu iz Bremena . Nešto zadovoljniji mogu da budu gosti, mada su dugo vodili. Konačno je isplivao veliki talenat mladog reprezentativca Hrvatske Brekala. On je već u šestom minutu doveo Vukove u vođstvo. Odlično je sačekao centaršut sa leve strane, nije klonuo ni kada ga je direktan rival izblokirao. Ustao je i potom savladao domaćeg golmana.

AVR - BURŽ PERON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0
Uh, kako vas je samo ispalio Avr. Zaista neverovatno. Očekivalo se da tim iz gornjeg dela tabele odradi rutinski posao protiv ekipe iz donjeg doma, ali očigledno ovo nije bio veče domaćina. Ako je suditi po statistici, bio je ovo izjednačen duel, bar što se tiče pokušaja i šansi, a domaćin je dominirao u posedu lopte, ali to nije uspeo da valorizuje. Šteta...

CSKA SOFIJA - ČERNO MORE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 0:0
Prvi si na tabeli, boriš se za titulu, imaš realne šanse da zbaciš Ludogorec sa trona nakon šest sezona i - zakažeš kad najmanje treba. Na takozvanim malim utakmicama. CSKA je bio jedan od fikseva dana, žmureći smo mogli da prognoziramo keca, ali očigledno smo pogrešili. Povrh svega, bugarski mediji pišu da su gosti možda oštećeni za penal. Kako bilo, CSKA je možda i razočaranje dana. 

LA KORUNJA - ESPANJOL (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 0:0
Jedno od razočaranja dana svakako je Deportivo la Korunja.  Bio je bolji, blizu gola, stvarao šanse, ali džabe. Kad neće - neće. Lukas Perez je imao sjajnu priliku da vam zaokruži keca, ali je u 65. minutu promašio penal. Tačnije, odbranio je Dijego Lopez. Šteta. Deportivo je stvarno bio bolji, ali lopta nije htela u gol. 

Foto: Shutterstock


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara