REZZIME DANA (petak): Vejle je truo u državi Danskoj!

Vreme čitanja: 4min | pet. 16.03.18. | 22:48

Pogledajte ko vam je 16. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

LIBEREC - BRNO (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 2:0
Zahvalite Mateju Pulkrabu koji je pogocima u prvom delu potpuno razoružao goste. Liberec je upisao novi trijumf u borbi za Evropu, a svima koji su gađali keca - bilo vas je baš mnogo - nacrtao osmeh na licu. Svaka čast Liberecu, mogli bi mnogi timovi da se ugledaju na njih.

FORTUNA DIZELDORF - BILEFELD (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 4:2
Sjajan derbi! Gosti su iznenadili lidera već posle 20-ak minuta golom Bornera. Najbolji igrač Fortune Roven Henings izjednačio je u 31. Vezista Šuc je odličnim udarcem iz slobodnjaka u 50. ponovo doveo goste u prednost od 2:1, ali je to samo pokrenulo lavinu domaćeg tima. Prvo je Sobotka u 51 izjednačio na 2:2, potom Bodžek glavom u 68. povisio na 3:2, a konačan rezultat postavio je najbolji strelac domaćina Benito Raman posle lepa akcije u 71. minutu.

KIL - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1
Kiks Arminije prijao je Holštajn Kilu koji je na svom terenu savladao Hajdenhajm i učvrstio se na trećem mestu. Domaćini su u prvih 45 minuta lako došli do prednosti od dva gola, a počasni pogodak Verhoeka na drugoj strani u 82. minutu više je bio proizvod srećnih okolnosti nego određenog kvaliteta.

EKSCELZIOR - DEN HAG (tip 3+, kvota 1,80) - rezultat 1:2
Domaćin je do vođstva stigao pogotkom Milana Masopa u 27. minutu posle odličnog udarca glavom, da bi se u drugom poluvremenu sve okrenulo. Arhitekta ovakvog preokreta bio je upravo Jonsen koji je sa dva komična gola doneo pobedu. U oba udarca, u 52. i 79. minutu Jonsen je imao pomoć protivničke odbrane, koja je loptu usmeravala tako da golman domaćih Teo Cvartud nije mogao da reaguje kako treba. Najvažnije da je zaokružen 3+, sad kako...

LORIJAN - ORLEAN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1
Domaći su se muški potrudili da ne brinete. Visa je već u drugom minutu doveo domaće u vođstvo, a gosti su u finišu prvog poluvremena ostali sa desetoricom na terenu, tako da ste mogli da dignete sve četiri uvis. U nastavk u su gosti uspeli da dođu tek do počasnog gola, a fudbaleri Lorijana su smestili još dva komada u Orleanovu mrežu. Kvota nije bila nimalo naivna. Bravo, bravo. 

LEH - LEHIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0
Ovde je sve bilo rešeno u prvom poluvremenu. Tralka i Gitkjer su vas rešili muka, a Jevtić u nastavku samo potvrdio dominaciju domaćih. Posao je obavljen kako treba, Leh se maksimalno potrudio da vas rastereti, nije ovde bilo ni promila šanse da gosti preokrenu. Opasnost je sasečena u korenu, a rezultat je - zaokružen kec. Tako se to radi. 

FRAJBURG - ŠTUTGART (tip GG, kvota 1,98) - rezultat 1:2
Frajburg se vratio u život početkom drugog poluvremena kada je najbolji strelac i kapiten Nils Petersen lepim lobom poravnao na 1:1 u 53. minutu, ali je taj gol bio i jedino što su domaćini uradili konkretno večeras. Nije im dosta toga polazilo za nogom, a sjajna reakcija Gomeza u 75. minutu i gol iz dva pokušaja definitivno je zacrnio sve podno Švarcvalda.

MONAKO - LIL (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1
Radamel Falkao vratio se posle šest nedelja u startnu postavu Monaka, ali je epitet junaka nove pobede Kneževa opet poneo crnogorski tigar Stevan Jovetić! A sve je počeo maltene savršeno za goste koji su prethodni put u Ligi 1 slavili još 28. januara. Strelac vodećeg pogotka bio je Lebo Motiba u 16. minutu. Malo pre kraja prvog poluvremena Roni Lopeš je iz dva puta uspeo da savlada Majka Mainjana.

PRECRTANO:

VEJLE - SKIVE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:0
Duplo golo u Danskoj! Prosto čovek ne zna da li da se smeje ili da plače. Prvi protiv poslednjeg, razlika u kvalitetu, formi, bodovima, idealna prilika za domaće da izađu iz mini-krize. Ali - mućak. Sve je večeras palo u vodu. Vejle nije uspeo da pronađe put do mreže gostiju i tako je jedan od fikseva dana teška srca morao da bude precrtan. Stvarno neverovatno. Ovo je moralo da dođe...

FORTUNA KELN - ZONENHOF (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:3
Nisu se fudbaleri dveju ekipa pošteno ni zagrejali, a gosti su već poveli. Istina, domaćin je ubrzo uzvratio, bilo je apsolutno dovoljno vremena za preokret, ali pogodak Zonenhofa u finišu prvih 45 minuta - a svi znamo da je to možda najgori trenutak za primanje gola - očigledno se destimulišuće odrazio na fudbalere domaćih. Nismo videli odgovor Fortune, štaviše, gosti su čak uspeli da potvrde pobedu. Šteta...

Foto: Shutterstock


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara