REZZIME DANA (ponedeljak): Elfsborg se previše opustio i redom cepao tikete...

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.02.18. | 22:20

Pogledajte ko vam je 19. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

APOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

BLEKBURN - BERI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Odolevao je Beri dosta dugo, na poluvremenu imao i bod u džepu, ali je u razmaku od petanestak minuta surovo spušten na zemlju. Pogocima napadačkog dvojca - Denija Grahama i Adama Armstronga - u 51. i 67. minutu Blekburn je osigurao trijumf i vratio se na lidersku poziciju treće engleske lige.

GORNJIK - LKS NIJEKIEZA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:0

Kec u Zabžu zaokružen je lakše nego što je bukmejkeri mnogi očekivali... Bukmejkeri su potcenili Gornjik, vi iskoristili odličnu kvotu i relativno mirno pratili dešavanja na stadionu Ernest Pohl. Jedan gol posle pola sata, drugi početkom drugog dela igre i tačka u poslednjoj trećini. Kada se podvuče crta, rutins za izabranike Broša Marcina.

JURGORDEN - DEJERFORS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 6:0

Bum, bum Jurgorden! Prvoligaš protiv drugoligaša bio je jasan znak da bi jedinicu na 1,40 trebalo uvrstiti na tiket. Nekadašnji švedski šampion bio je nemilosrdan, uprkos tome što je već u prvom poluvremenu osigurao pobedu.

BEITAR - BNEI JEHUDA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Beitar je uspešno nastavio trku za titulu u Izraelu! Istini za volju, dugo mu je trebalo da slomi otpor Bnei Jehude, a trenutak odluke dogodio se u 63. minutu kada je vezista gostujuće ekipe Maor Kandil zbog drugog žutog kartona morao ranije u svlačionicu. Brojčanu prednost prvo je iskoristio Klaudemir u 72. minutu, da bi u 91. konačan rezultat postavio Silvestr.

GENČLER - GOCTEPE (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:0

Štiklirana je i najveća kvota među najigranijim parovima dana u kladionici MOZZART! Genčlerbirligi je produžio uspešan niz u šampionatu, pošto mu je pobeda nad Goctepeom bila deveta utakmica bez poraza. Susret u Ankari obeležio je brazilski napadač Žailton Paraiba, strelac dva od tri pogotka Genčlera.

AJAKS II - DEN BOŠ (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Ispoštovali su i Ajaksovi klinci! Mladi Kopljanici zadržali su tri boda prednosti u odnosu na NEC, pošto su u pretposlednjem meču 25. kola druge holandske lige savladali Os. U heroja publike na pomoćnom terenu Johan Krojf Arene izrastao je vezista Dani de Vit koji je postigao oba pogotka.

VITORUL - BOTOŠANI (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Hodao je Vitorul po ivici provalije, flertovao sa još jednim neuspehom, ali je u poslednjim trenucima sudijske nadoknade aktuelni šampion Rumunije uspeo da savlada Botošani sa 2:1 u poslednjoj utakmici 25. kola Lige 1. Igrao se četvrti minut nadoknade kada je Andrej Čobanu odapeo strelu u rašlje sa nekih 20-ak metara i golmanu gostiju jednostavno nijhe bilo spasa.

LACIO - VERONA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Pet vezanih utakmica u svim takmičenju bez pobede, mesec i po dana bez gola Ćira Imobilea! Iako je u jednom trenutku delovalo da Lacio ne zavisi od Ćira Imobilea, večeras je definitivno potvrđeno – golgeterski učinak Rimljana zavisi isključivo od najboljeg italijanskog napadača. Imobile je sa dva pogotka u drugom poluvremenu slomio otpor ultradefanzivne Verone, koja večeras ipak nije imala dovoljno kapaciteta da se odupre rimskoj napadačkoj mašini.

TONDELA - SPORTING (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 1:2

Nikada ne otpisujte srce Lava! Iskreno se nadamo da tiketi nisu pocepani... Arbitar Žoao Kapela je produžio utakmicu četiri minuta, ali je Sporting u 98. minutu preko Sebastijana Koatesa stigao do velika tri boda i ostao u trci za titulu. A imao je i igrača manje...

PRECRTANO:

ELFSBORG - GAIS (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:3

Od 0:1 do 2:1 i na kraju - 2:3. Šteta! Glave su vam došli ljudi na "ić" - Dušan Đurić i Edin Hamidović, tvorci kontrapreokreta GAIS-a. Elfsborg se, za razliku od Jurgordena, previše opustio, pa će u nastavku Grupe 8 švedskog kupa morati da traži put do plej-ofa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara