REZZIME DANA (ponedeljak): Od Dortmunda se ne postaje milioner

Vreme čitanja: 4min | pon. 18.02.19. | 22:50

Pogledajte ko vam je 18. februara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ANTALIJA - BAŠAKŠEHIR (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Jedan, ali vredan pogodak ruskog reprezentativca Fedora Kudrijašova ispostavio se kao odlučujući za novi trijumf lidera turskog prvenstva Bašakšehira na gostovanju u Antaliji. Nije zimsko pojačanje iz Rubina moglo da izabere bolji trenutak da postigne prvenac u dresu novog kluba i to na prvoj utakmici posle višenedeljne pauze zbog povrede. Saigrač Irfan Kaveči majstorski mu je ostavio loptu u 33. minutu, a Rus hladnokrvno matirao domaćeg golmana za veliku radost Bašakšehira.

AVEŠ - BENFIKA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:3

Ubedljivu pobedu Benfiki omogućili su golovi Seferovića, Rafe Silve i Fera, a ovaj poslednji uspeo je da zaradi i crveni karton, pa je gostujući tim u poslednjih pola sata odigrao s fudbalerom manje. Ta prednost nije pomogla domaćinu koji je bio potpuno inferioran na ovom susretu pa je dvojka rutinski zaokružena.

ROMA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Roma se nudila u prvom poluvremenu, Bolonja nije to iskoristila i surovo je kažnjena. Tri boda ostala su na Olimpiku, čime je potera za pozicijom koje garantuje Ligu šampiona uspešno nastavljena. Bitan psihološki trenutak dogodio se u 54. minutu, kada je Aleksandar Kolarov ponovo bio nepogrešiv sa bele tačke. Još jedan pad koncentracije Vučica znala da materijalizuje. Danijele De Rosi bio je najviši u skoku posle centaršuta Kolarova iz ugla u 73. minutu, na druoj stativi bio je Federiko Facio koji snažnim udarcem stavlja tačku na bledo izdanje Rome. Slalom Nikole Sansonea kroz šesnaesterac i lep pogodak u 84. minutu tanka je uteha za Sinišu Mihajlovića i njegove pulene, koji ni ovoga puta nisu razočarali...

APOLON S. - PAOK (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:5

Kada uništiš Olimpijakos, onda ti je Smirnis "limunada". Baš tako je bilo u jednoj od poslednjih utakmica 21. kola grčke Superlige u kojoj je PAOK razmontirao još jednu atinsku ekipu. Sve je bilo gotovo već prvom poluvremenu. Do 33. minuta izabranici Razvana Lučeskua imali su tri gola viška, pa je ostatak susreta bio odrađivanje posla.

MEC - BEZJE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Bilo je napeto, ali se isplatilo. Mec je uspeo ono što je jako teško – da postigne gol uprkos igraču manje i onda sačuva vođstvo do kraja. Istina, Bezje je u poslednjih deset minuta takođe igrao sa desetoricom posle direktnog crvenog kartona Savana, a to je samo pomoglo Mecu da dođe do cilja.

MIDTJILAND - OLBORG (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Domaćin je svoj posao odradio na vreme. Prvi je stigao do dva pogotka prednosti, a onda nije dozvolio gostima da se razigraju previše kada su prepolovili zaostatak neposredno pre isteka prvog časa igre. Midtjiland je odradio dobru stvar za sebe, ali i kladioce koji su većinski čekali keca.

MINHEN 1860 - ALEN (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:1

Sve je bilo spremno za cepanje tiketa... U poslednjih desetak minuta Minhen 1860 je ušao sa golom deficita, pa je trijumf bio u domenu nemogućeg. Ali, probudio se velikan iz Bavarske kada je bio otpisan i pogocima Vejna i Ovusua u 84 i 88. minutu došao do prve pobede u 2019. godini.

DUKLA - SPARTA PRAG (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 2:3

Fenjeraš je ozbiljno namučio gradskog rivala! Dukla je u dva navrata vodila, Sparta se oba puta vraćala i kada je domaćin popustio došla do vođstva i, ispostavilo se, pobede na terenu gradskog rivala. Prvi gol za goste dao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga.

PRECRTANO:

NIRNBERG - DORTMUND (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Šta reći, dominirala je Borusija tokom celog meča, imala prilike da se dokopa pobede, ali je golman Nirnberga Kristijan Matenija odbranio baš sve pokušaje gostiju. Prednjačio je Mario Gece koji je lako ulazio u gol-šanse, ali je mreža najgoreg tima u Bundesligi ostala netaknuta. Izuzetno disciplinovanu utakmicu odigrali su fudbaleri Nirnberga, bunker koji je stajao na 30 metara od svog gola, a sve što su uradili na ovom meču bilo je nekoliko izleta na polovini gostiju.

KONKORDIJA - FCSB (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Razočarao je FCSB kladioce i one koji istinski cene nekadašnju Steauu. Tim iz Bukurešta je opsedao gol domaćina u većem delu, imao bolje šanse, ali na kraju je Konkordija uspela da izvuče 0:0, što je njoj skroz odgovaralo. Ne i našim igračima, koje je povukla dobra kvota.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara